„Orbán vagy bocsánatot kér, vagy azonnal lemond” – üzente a Belügyminisztérium előtti, nagyjából ezer fős tüntetésén Magyar Péter, aki nyugdíjba küldené Pintér Sándort is. A kormány nem védi meg a gyerekeket szerinte, és csak családbarátnak, kereszténynek hazudja magát. A tüntetés végén kék szalaggal kerítették körbe a minisztérium épületét.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Pálinkás Pál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nos, lassan elérkezik,amit mondtam, mp leereszt mint egy lufi..." nagyjából 1000 ember " ennél még a dk is többet kapart össze a múltkor...és már lágyul is a dolog..." orbán vagy bocsánatot kér,vagy lemond "... egyre röhejesebb ez az egész...arra viszont jó,hogy az amúgy is here,impotens ellenzéket még jobban degradálja...úgyhogy fórumtársak ,senki ne várjon semmi jót...
fergeteg
Nagyjából 1000 fős. Nicsak az emberek lassan rájönnek,hogy dollárral és hamis váltóval és Megváltóval
nem lehet országos politikát csinálni. Továbbra is a Fidesz,Dk stb. Nem szabad teret engedni a"" pénzelt
konzervatív liberális """ kipattanó hülyének.
Horizont
@Pálinkás Pál: "Az esti tüntetést majdnem titokban, minden reklám, kampány, hírverés nélkül, majdnem egy odavetett félmondattal intézte Magyar. Elsőre nem is értettem, miért így, aztán amikor láttam a tömeget, érteni véltem. Fel kellett mérni, mennyi ember mozdul akár csak egy ilyen hívásra, ami csak egy kicsit volt több, mint halk utalás. Ebből már látni lehet, hogy némi hírverés mennyire lehet hatékony, mekkora tömeget vihet utcára. A tüntetést nézve egyrészt azt láttam, hogy Magyar Péter fokozatosan, és megállíthatatlanul nő bele abba a kabátba, amit az elején talán különösebb cél nélkül kapott magára. "

www.kolozsvaros.com/2024/04/27/ha-sikertelen-miert-rettegtek/
Pálinkás Pál
@Maccska: én nem mobiltelefonnal világítanám be az életeteket...
Pálinkás Pál
@Horizont: ez már nagyjából olyan bohóckodás volt, mint egy átlag " ellenzéki " dzsembori...
Horizont
@Pálinkás Pál: Eddig az volt a baj, hogy semmi nincs. Most van valami az is baj.
sokanvagyunk
Addigra nincs ki ellen tüntetni. Gondolom, tegnap is lemondott egy miniszter, Orbán meg bocsánatot kért - Balognál... :)
Horizont
@Maccska: Hülye vagy te. Ne foglalkozz Magyarral, te csak nyald orbán puhos nagy seggét szorgalmasan. Te erre vagy kijelölve. Ez a szinted. Ne erőlködj másra nem vagy jó.
Pálinkás Pál
@Horizont: ez nem " valami "..ez ugyan olyan langyos lóhugy, mint az elmúlt 14 évben bármelyik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.