ORBÁN EDDIG CSAK MAGYARORSZÁGGAL AZONOSÍTOTTA MAGÁT =)) Húsz éves tagságunk évfordulóján tíz pontban összegezzük az EU működését. Jelen formájában a szövetség megérett a bukásra. A közelgő EP-választás döntő lesz. „Valamikor kilenc-tíz évvel ezelőtt, talán 2013-ban vagy 2014-ben, Brüsszelben jártam, az Európai Parlamentben töltöttem el néhány napot, ismerkedve az ottani magyar képviselők munkájával, s ennek kapcsán beszélgettem Surján László KDNP-s EP-képviselővel az irodájában, aki akkor, ha jól emlékszem, még az EP alelnöke volt. (Lehet, hogy ő már nem emlékszik erre a találkozónkra.) Azt kérdeztem tőle, mi az igazi értelme, lényege az Európai Unió létének?

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán eddig csak Magyarországgal azonosította magát =))

Nem minden előzmény nélkül a derék kanos Fritzke mára már egész Európává bővítette!

Nem, nem az elmebetegek szokásos minek képzeli magát. Már nem csak ő tudja a frankót, de azt is tudja, hogy mire vágynak az emberek! =))

Fricz Tamás:
Az EU jelen formájában ártalmas Európának
A FELSZÍN ALATT – Tíz pontban arról, hogy miért esik szét az egykori béke szigete darabjaira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.