A Jánd falu polgármestere, mely az ukrán határ közelében helyezkedik el, lecserélte a település üdvözlő tábláját. Az eredeti „Üdvözöljük Jánd községben” köszöntő helyett most a „No Migration, No Gender, No War” szlogen díszeleg a falu bejáratánál. A polgármester szerint ez teljesen elfogadható, mivel a helyi ellenzék is a Fideszt támogatja.

Asztalos István polgármester szerint nehezen lehetne tömörebben és világosabban kifejezni a mai világ legnagyobb kihívásait. Asztalos örül, hogy a tábla gyorsan népszerű lett, és mint független politikus, biztos benne, hogy a falu lakóinak nagy része osztja a tábla üzenetét.

Ez az igazi orbáni vendégszeretet a falu határában: “No Migration, No Gender, No War” – A polgármester szerint nincs itt semmi gond

Fotó: ATV / Hiradó

Szoktam mondani, hogy községünkben az ellenzék is fideszes. Nekem nagyon kemény fideszes ellenzékem volt a korábbiakban. Most már kevésbé. Itt a 80 százaléka a településnek egészen biztos, hogy egyetért ezzel a kihelyezett táblával

- mondta a polgármester.

A kisgazdák korábbi helyi elnöke szerint a táblával nincs semmi baj. A Torgyán-párt feloszlása után ugyan nem politizál, de az eseményeket figyeli. Koncz Gábor, gazdálkodó így fogalmazott:

Közel vagyunk a szomszédokhoz és mi nagyon nagyon háborúellenesek vagyunk. Nem csak itt, hanem világszerte. Van itt számomra, szerintem, véleményem szerint annyi katasztrófa a Földön, a világban, hogy ehhez nem hiányzik már semmi, sem itt egy háború, sem Amerikában egy háború.

A Híradó megpróbálta kikérni az önkormányzati képviselők véleményét is, de ők nem nyilatkoztak. Bár a polgármester előzetesen egyeztetett velük a tábla felállításáról. 

Egy falubeli úgy nyilatkozott, hogy migrációs nincs, hiszen migránst eddig sem láttak.

Forrás: https://www.atv.hu/belfold/20240428/no-migration-no-gender-no-war-udvozol-egy-magyar-falu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A "háborút" elítéli a kormány, de a "háborús vészhelyzetre" csak itt, nálunk,nagy szüksége van pártunknak és kormányunknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Semmi kulonos csak be akar vagodni a Fuhrernel. Mindig is voltak ilyen lelketlen talpnyalok, mindig is lesznek.
izéke
az osztrákoknál mi is volt kiírva? " Magyar,ne lopj! " a polgáros mester odaírhatta volna azt is,hogy Dikk má,more! :)))))))
Dr. Proktor
@izéke: Lassan Brüsszelben is lesz ilyen tábla...
szép új világ
Csak csendben megkérdezem miért maradt le a tábláról :
- No post office
- No doctor
Géza
A magyargyűlölő liberális-kommunista ellenzék, akiknek az elvtársai minden esetben magyarokat gyilkoltak, ha csak tehették, hatalmas lendülettel, acsarkodva ugrik neki ennek az alapigazságnak.
Ismerjük őket és tudjuk, mit kell tennünk a választáson. Ezeket hatalomba soha többé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.