A HVG számára készült, áprilisi Medián-elemzés szerint Magyar Péter pártja a legerősebb ellenzéki párt. Mindeközben mélyponton van a Fidesz népszerűsége.

Az akkor még meg sem alakult párt támogatottságáról március közepén elsőként épp a Medián készített becslést. Akkor az őt ismerő kétharmadnyi válaszadó 13 százaléka nagy valószínűséggel szavazott volna a februárban váratlanul berobbant politikai szereplő készülődő új pártjára – emlékeztetett a 24.hu a HVG cikke nyomán.

Ez nem fog tetszeni Orbánnak: Mélyponton a Fidesz, Magyar Péter Tisza Pártja a legerősebb ellenzéki erő

Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala

Most viszont már a a teljes szavazókorú népesség 16, a választani tudó biztos szavazóknak pedig a 24 százaléka mondja, hogy az európai parlamenti választáson a Tisza Pártra voksolna, így egyértelműen Magyar Péter pártja jelenleg a legerősebb ellenzéki párt -írja  az atv.hu

A választani tudó biztos szavazók között

- a Fidesz 46

- a Tisza Párt 24

- a Demokratikus Koalíció 9

- a Kétfarkú Kutya Párt 6

- a Momentum 5 százalékon áll.

-Nem éri el a küszöböt a 4 százalékos Mi Hazánk,

-a Mindenki Magyarországa Néppárt (2 százalék)

-és az 1-1 százalékos LMP, Jobbik és Második Reformkor sem – közölte a felmérés adatait a 24.hu

A Medián április 26-a és 29-e között, országos reprezentatív mintán készítette el felmérését 970 embert kérdezve.

Forrás: atv.hu, 24.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
dagi rá se bassz, majd te vezeted az eu. t a zártosztályon a sok napcsi között! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
libsik ... rossz hír ez nektek ... innen már csak felfelé van út
csak úgy....
dagi rá se bassz, majd te vezeted az eu. t a zártosztályon a sok napcsi között! :)
Pegero
@csak úgy...: @nem csak húgy hanem szar is: Te idióta kretén! Hihetetlen milyen orbitális nagy faß vagy!
csak úgy....
@Pegero: hamar kikaptad a nyelvedet 0rbán seggéböl, a reflexeid még jók csak az elméd zavaros! :) ugye, téged már bunkó prolinak terveztek a szüleid? - sikerült nekik!
Pegero
@csak úgy...: @nem csak húgy hanem szar is: Bekap 6tod köcsögény!
Cherry
@Pegero: Mit szól ehhet Allahod te retkes tetü?? stilusod a legajla szemét betolakodó
Cherry
@Maccska: Jobb buzi mint pedofil alja mint a zsiro cigányotok és bandája te agyhalott sz@ros senki
Cherry
Látom durvulnak a fidesz szemetek közeleg a vég, takarodtok a jó fenébe retkes agyhalottak,,, nektek már fü nem terem, OV pitiáner fenéknyalói
Pegero
@Cherry: A lőszer áremelkedése miatt ne számíts figyelmeztető lövésre!
kereső
A Medián márciusban is 46%-ot mért a fideSS-nek... Az ujjongők, ajuj meg beájulnak ettől a mediános közvéleméynkutatástól, azok legyenek szivesek elővenni elemi számtan tudásukat, és összeadni a támogatásokat-valamint megnézni hozzá a márciusi felmérést. Azonnal látszik, nem csak az, hogy a fideSS támogatottsága szemernyit sem csökkent, és a "bizonytalanok"=pártot választani nem tudók aránya sem csökkent szignifikánsan...hanem inkább nőt/hibahatáron belül/. Ami nagyon érdekes abból a szempontból, hogy orbánt jobbról le lehet győzni- orbánt választáson sem jobbról, sem balról legyőzni nem lehet, ez néphülyités- és majd az új arc /leánykori nevén -messiás/, megszólitja a bizonytalanokat is. Na, ez eddig nem igazolódott...az viszont tény, hogy átrendezte a "baloldal" szavazói preferenciákat...a kimondottan fideSS-es szónoklatokkal, a fideSS nézeteinek propagálásával, és olyan gyűlöet cunamit generált az ellenzéki / a parlamenti ellenzéki pártok ellen, hogy rogánbúnözőantal megnyalja mind a 10 ujját, ez az igazi "innováció"- akárki találta is ki, feltalálói dijat érdemel.
Én a Tisza mellett lakom, jól ismerem a folyót. Amikor árad, akkor mindenféle szemetet összeszed, uszadékot, ártalmas anyagokar hoz magával, és amellett nem épit, hanem rombol. "Zúgva, bőgve törte át a gátot, el akarta nyelni a világot!".

A Tisza sohasem "tiszta",akkor sem amikor nem árad, mert hordalékot-homokot visz a vize - Szőke Tisza-, amellett alattomos is. Mert amikor úgy néz ki, hogy szeliden hömpölyög a medrében, akkor is örvényes.és mert a meder alja nem egyenletes- mély gödrök/kutak/ vannak benne, ezért nagyon veszélyes még a jó úszóknak is.
Nem orbán legyózése/leváltása itt a feladat, hanem az "ellenzék" -i pártok megsemmisitése(már nagyon zavarhatja orbánt, hogy még vannak-és ezekkel is foglalkoznia kell, amikor ő Európa ura akar lenni). Jó az irány...
Feller_Peti
***********************************************
Feleségzaklató POLOSKA PÉTER,
a BALOLDAL újabb csalódása.
***********************************************
Yoda69
Melyponton a fideSS 46%-kal? Hol el a cikk iroja?
koszpeko
„Dobrev Klára, ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben”

Mondta Magyar Péter Dobrev Kláráról.

Kellett egy kis Bayer is az ellenzékbe.
De ez az úgy nevezett "üstökös" úgy ellenzéki, mint a marha meg a vernyogó.
Tipikusan fidkány mentalitás, ahogy próbálja lejáratni az ellenfeleit.
Ezt a fityfasz pénzeli és írányítja.

ÉBRESZTŐ!!!
Pusztai
"Péter Magyar

·
A DK jó rogáni módszerrel tegnap kivágott egy fél mondatot az egyik megszólalásomból

és azt állította, hogy én Dobrev Klára kinézetére tettem megjegyzést.

Hát, nem. Én arról beszéltem, hogy a politikai elit pártjai micsoda vizuális szennyezést követnek el, amikor teljesen feleslegesen teleplakátolják a gyönyörű településeinket.

Javaslom a hatalmi elit tagjainak, hogy inkább merjenek az emberek közé menni, a szemükbe nézni és válaszolni a kérdéseikre.
A TISZA Párt nem költ feleslegesen pénzt (főleg nem adófizetői pénzt) plakátokra, nem csúfitja el a gyönyörű településeinket. Mi továbbra is a személyes párbeszédben hiszünk.
Lépésről lépésre, tégláról téglára…"

MZP hasonlóan járt amikor Nato katonákról szólt, közben a fidesz csak annyit harsogott katonákat küldene Ukrajnába.

25 éve fidesz kommunikációs fogás, kiemelni mondatrészt és azzal visszájára fordítani az eredeti mondanivalót értelmet.
Béla333
@koszpeko: 08.45
Ne manipulálj, még a DK kedvéért se!:

""„Nem tudom, mikor jártatok Budapesten, végigmentem a Deák téren csak autóval, és egészen elképesztő, ahogyan kinéz. Ott lógnak a plakátok, mint a kilencvenes években, azt hittem, hogy erről már leszoktunk. És a világörökség egyik részénél úgy néz ki, mint valami bazár, így nem is tudom, micsoda. Szentkirályi Alexandra és a többiek ott lógnak ilyen különböző színekben, Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben.”

Tehát nem Dobrevről volt szó, hanem a politikusok plakáthegyeiről! Csak ezt a marhára "demokrata" párt arra használja fel, hogy egy másik ellenzékit sarazzon!
Mi van a maffiával összejátszó, a DK-MSZP-Párbeszéd szövetkezés által támogatott zuglói polgármesterrel, a Horváth Csabával? Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy ez az ember hogyan felel meg a "demokratikus" koalíciónak?
Pusztai
Megtaláltam az ominózus cikket amiben leírják mit mondott, egyértelmű a kiragagadás, és ezerrel terjesztette a dk szinte 100x csak a kiragadott részt köpi ki a gugli, naná az gégett be!
:
'"Magyar Péter a felvétel szerint arról beszélt, hogy ők nem költenek százmilliárdokat plakátokra. –

Nem tudom, mikor jártatok utoljára Budapesten, én végigmentem a Deák téren autóval, egészen elképesztő, ahogy kinéz. Ott lógnak a plakátok, mint a 90-es években, azt hittem, hogy erről már leszoktunk.

És a világörökség egyik részénél úgy néz ki, mint valami bazári nem is tudom micsoda. Szentkirályi Alexandra és a többiek ott lógnak ilyen különböző színekben, Dobrev Klára, ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben – mondta. "

Hát ez biza az egész plakáttenger fosról l szól.
kereső
Értsük ám ezt Béláim. MP szépérzékét pontosan két politikus nő plakátja báncsa. Úgy bizony, a többi , a himneműeké az nem. Csak ott és akkor.
Gyönyörű magyar nyelvünknek sajátossága, hogy minden névelőnek, minden irásjelnek jelentősége van- az irásban. A beszédben, ezeket az irásjeleket a hanglejtésünkkel fejezzük ki. Aki elolvasta az elhangzott kijelentés leiratát, az azért észre kellett , hogy vegye:"Szentkirályi Alexandra és a többiek ott lógnak ilyen különböző színekben,"- a leiratban vessző van, az elhangzott beszédben meg pont van...hiszen leviszi a hanglejtését, ami ugye pontot jelent. És utána következik a Dobreves mondat. Mondom, én, hogy nagy jelentősége van azoknak a fránya irásjeleknek.
Más: rogáni módszer...meg a dk. Kedves Tisztaság párti pártvezér...ugye milyen jól ismered , hogy milyen jelentősége van a" szövegkörnyerzetből" kiragadott mondatnak/mondatoknak. Ezzel nyertetek 2010-ben...és azóta is sláger "el lehet menni", "hazudtunk éjjel meg nappal". Micsoda felfedezés...mer ugye gyurcsánnyal , a patás ördöggel szemben elfogadható, sőőőőőőőőőt, na de ha téged érint valami "kinosan""félre értenek téged"------nincs olyan dolog, ami téged kinosan érintene- akkor rögtön visszanyúlsz a fideSS-es énedhez, és már vissza is gyűrted a x...a bilibe.
Ami meg a plakátokat illeti...2015 óta plakát ország lettünk. Mindenhol a fideSS plakátokat látjuk, azzal élünk együtt . Legtöbbször ellenzéki és Eu-s politikusokat lejárató, becsületsértő plakátokkal. Egyem az az érzékeny lelkivilágodat, ez nem bolygatta meg a gyermekeid álmát? Eddig miért nem szóltál? Hiszen ezen plakátok az ellenzéki polgárok pénzéből is készültek, egyik forrása meg a te általad aláirt Diákhitel központ reklám ,és tanácsadói szerződések árai voltak.
Csak ennyit akartam mondani...
sokanvagyunk
@Pusztai: Támogatják egy mást: "Hadházy: Zugló polgármestere 16 oldalt kivágott egy közvélemény-kutatásból, ahol a támogatottsági adatok voltak"
Béla333
@kereső: 09.17
Neked kezd az agyadra húzódni a MP/Tisza párt.
Inkább építsd/szépítsd a DK-dat! Vagy ez a stílus az építkezős?
Pusztai
@kereső: Ebben igazad van.:
"MP szépérzékét pontosan két politikus nő plakátja báncsa.
Úgy bizony, a többi , a himneműeké az nem. Csak ott és akkor."

A kommunikáción múlik minden, ha valaki fenn akar maradni, vagy felkapaszkodni, akkor nagyon kell vigyázni minden betűre, névelőre, ragra stb, ahogy írod.
Pusztai
@sokanvagyunk: láttam.
Ennyi balfaszt mindenfelé!
És ezek havi milliókért nézik hülyének a választót.
sokanvagyunk
@Pusztai: Tudom. Hátha @kereső: nem látta.
Béla333
@Pusztai: 09.30
"... ha valaki fenn akar maradni, vagy felkapaszkodni, akkor nagyon kell vigyázni minden betűre, névelőre, ragra stb"

Van aki meg leszarja, hogy az ellenzéki szavazó rühelli az olyan politikusokat, akik a maffiával összejátszva lopkodják a közöst...!!! Büszkén vállalják Zuglóban Horváth Csabát, csak azért, mert a következő 5 évben a maffia sokszáz milliárd adóforintot akar elkölteni kormányzati negyedre - Zuglóban!
A Csabi meg ismeri a dörgést, meg a Zuglói maffiózókat, hát jó lesz ez ezeknek a szövetséges DK-MSZP-Párbeszédeseknek!
Itt például messziről leszarják a pontot meg a vesszőt...
kereső
@Béla333: Ugyan má @Béla, erre, amit irtam ez a válasz? Miközben meg mást kioktatsz, hogy az nem is úgy van? Ab bva köss bele amit irtam...cáfolj, ne dk-ázz. Egyébként is unlak...egyebed sincs , mint a dk-t gyúlölni, passzirozni a x&@rt.
Ma olvastam Tisza Kata irónő posztja alatt, hogy MP azt mondta. a dk=kék fidesz. Ez a senkiházi, aki tegnap még a NER kedvezményezettje volt- nem is akármilyen módon, 24 óra alatt hú de nagy "ellenzéki" lett...és most el tapos mindenkit, mert nem őt követi? Rosszabb ,,mint orbán...mert ő kéretlenül gyúlöli a balosokat, a liberálisokat...és elpusztitandónak tartja...és nem a dk-ról beszélek, nem a momentumról, hanem mindenkiről...aki mást mond, mint amit ő.
És jó lenne ha tudatositanád magadban egyszer s mindenkorra, én nem gyurcsány miatt vagyok balos, liberáélis , és nem gyurcsány miatt vagyok hive/lennék hive a dfemokráciának, a jogállamnak...hanem a hardcore fidesz=fidess, és a light???fidestz=tisztaság?? párt ellenében. Én máűr akkor ellenzéki voltam, amikor a vezárigazgató úr aláirta a több millis csalűsokkal teli szerződéseit. És, ha szóvá teszem MP himsoviniszta megjegyzését,. amit a két politikus nővel szemben elkövetett, azért tehetme, mert anno szóvá tettem GYF "öregecske feleségekre" vonatkozó megjegyzéseit.

Ezzel csak azt akarom mondan i, hogy mi simáűn birálhatjuk gyurcsányt, Donáth Annát, akár Hadházy Ákost is, ha van miért...de ez a NER ficsúr, a szép.sportos fehér slimfites ez nem kritizál, nem birál...hanem csak gyalázkodik, és hazudik. Ez érdemelne "tiszteletet"? Hát tőlem nem...majd ha tisztel, akkor meggondolom. Addig meg úgy beszélek róla, ahogyan ő teszi az ellenzékről...azaz rólam is.
És kérlek, hanyagolj...nem vagyok kiváncsi rád...unlak.
kereső
@sokanvagyunk: DE láttam, és akkor most mit mondjak...azt mondtam, amikor megküötötték ezt a "szövetséget", az mszp mentést..le is irtam ietten "Gyurcsánynak elment az esze"...mindig tesz , csinál valamit, amiért aztán kapja a pofonokat. A földi juditnál is azt irtam, és azt mondom most is..."nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani" De, mert a dk az a párt ma Magyarországon...amely következetesen képviseli a demokratikus európai értékeket, ezért én egyenlőre maradok , nem hive, nem szerelmese, nem kritikátlan rajongója, hanem csak simán támogatója. Én 2002 után megfogadtam, hogy nem adom fel az elveimet ...senki kedvéért sem. Az viszont igaz, hogy amikor itt olvasom , azokat a hazug dfideSS szólamokat állitólag ellenzékiek szájából, akkor nem tudom megállni, hogy ne álljak ki mellette.
Ugye a rossz, a gonosz mindig akkor győz, amikor a "jók" hallgatnak. Hát ezért nem fogom be a számat MP-vel kapcsolatban sem, ha olyat tapasztalok, ami nem tetszik. Ha még mindig nem esett le senkinek, orbán széke kell neki...de egyébként ugyanazt mondja mint orbán. Lehet, hogy kilépett a fideSS-ből, de a fideSS , minden mocskával benne maradt. Nem véletlen...húsz évig ott szocializálódott,. Na, kielégitó volt a válaszom?,,, ...lehet "szar dk"-sozni is akár.Még annyit talán, ha a kedves választópolgárt nem érdekli a demokrácia...és az azzal járóü felelősség, akkor jó helyen kopogtat.és meg is érdemli az új fidesz, csak egy kicsit hungaristább formában.
kereső
@Pusztai: Kösz.Te legalább értetetted, amit irtam., ami egyáltalán nem Dobrev Kláráról szólt, hanem egyáltalán a "himsovinizmusról, ami a fideSs sajátja. Akik nem átallják Vadaitól megkérdezni " a magyar parlament szent falai között", hogy milyen bugyi van rajta, amikor felszólal a kormány intézkedése ellen. Megalázó? Az. Nekem, nő létemre különösen az. Abuzál.
Béla333
Gyurcsány és csapata már sokszor eltakaríthatta volna O1G-t és bűnszövetségét, de sohasem tette meg.
Így nekem senki ne jöjjön itt a hazafiságával, demokrácia iránti elkötelezettségével, mert ez mind hazugság!
Nagyon vigyáz mind Gyurcsány, mind a maffiózó, hogy új pártok, politikusok ne jelenjenek meg, de legalábbis ne erősödjenek meg. Ehhez felhasználják a fanatikus, önálló gondolkodásra képtelen híveiket.
Lehet, hogy MP nem az ideális jelölt a maffia eltávolítására és elszámoltatására, de amikor jobb jelöltek voltak, akkor azokat mocskolták, azok voltak az "ellenségek"!
Ami nagyon jó kis játék - Gyurcsánynak, de mi meg belerokkanunk, megöregszünk ezeknek az aljas kis játékaiba.
O1G-nek lehet hogy nem játék, hanem bukása esetén vagy emigrálni lesz kénytelen, vagy mehet a kaptárba, így számára éles a helyzet.
Jöjjön a változás, történjen már végre valami, mert a gyerekeink, az unokáink elmennek ebből az élhetetlen országból egy jobba! Vagy csinálunk végre valamit, vagy sóhajtozunk tovább és hagyjuk a politikusokat további évekre, évtizedekre hülyíteni bennünket?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.