Lázár János építési és közlekedési miniszter egy lakossági fórumon össze-vissza beszélt. Káromkodott, Ughy Attila polgármester-jelöltet Ugrainak szólította és Hszi Csin-pinget nemes egyszerűséggel csak le kínai főnöközte.

Meglehetősen laza hangvételű utcafórumot tarott a miniszter, aki „kínai főnöknek” nevezte Hszi Csin-pinget, és eltévesztette a fideszes polgármester-jelölt nevét is.

Videón, ahogy Lázár János káromkodik, kínai főnöknek nevezi az elnököt és más néven szólítja a fideszes jelöltet

Lázár János össze-vissza beszélt a lakossági fórumon. Káromkodott és kínai főnöknek hívta az elnököt/Fotó: MTI/Mónus Márton

Meglehetősen laza stílusú lakossági fórumot tartott a XVIII. kerületben Lázár János építési és közlekedési miniszter – írja a szeretlekmagyarorszag.hu. A politikus május 10-én pénteken kampányolt Pestszentlőrincen Ughy Attilának, a kerület fideszes polgármester-jelöltjének. A fórumról egy TikTok felvétel is készült.

Lázár János saját YouTube-csatornájára is felkerült egy videó, amiből egy erős rész kimaradt. A politikus a helyi vasút kérdéséről beszélt. A miniszter elmondta,

„az egy teljes hülyeség, hogy a vasútat a föld alá kell vinni, a világon soha nem lesz annyi pénz”

– derül ki egy, a TikTokra feltöltött felvételből, majd így folytatta:

„aki ezt a vasútvonalat elviszi, ki fog baszni magukkal”.

A miniszter a beszéd egy korábbi részén Hszi Csin-ping látogatásáról úgy beszélt:

„Most, hogy itt volt a kínai főnök...”

Majd miután a közönségből visszakérdeztek, hogy ugyan kinek a főnöke, csak annyit mondott:

„Nekünk megvan a sajátunk”.

A felvétel szerint ezek után Ugrainak nevezte Ughy Attilát, aki ugyanakkor egyszer villamost mondott vonat helyett.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Vagy be volt tépve vagy ivott egy pár pálinkucit.
Hajrá fidesz.
Horizont
Vagy be volt tépve vagy ivott egy pár pálinkucit.
Hajrá fidesz.
jesz
A vagyona teszi önteltté, nem törődik a hibákkal...azt terjesztették, hogy ő lesz Orbán utódja...
jáger laszló
Szerintem is!
Horizont fejen találta a szeget!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
Be volt nyomva,,mint egy filckalap...Oszt jó napot.
Eladott Ország
Lázár János pont olyan amilyennek Mikszáth megírta vagyis egy impertinens imposztor. Lúzerjankó’ tönkretette Hódmezővásárhelyt lehúzta a nagy pénzeket magának aztán a Budapestiekkel fizettették meg a rablásait a konszolidációval. Szép kis történet volt az is , még azután is tovább adósitott csak azért hogy lophasson. Lázár Jánost még egyszer sem sikerült rajtakapni, hogy igazat mondott volna. Lehet, hogy nem voltunk elég éberek. Szarjankó! Nagyon látványosan nő az orrod, és elég feltűnően nyalsz a varangynak is.
Eladott Ország
Lázár: “Kétféle politikus van, az egyik szolgálja, a másik árulja hazáját.” Te például Moszkvának árulod a hazádat a főniddel együtt, te rohadék patkány! Milyen igazad van tótumfakum. De akkor te, mint hazafi, moslék közé keveredté, hiszen a bandában csupa hazaáruló bazsevál. Emmá' csak azért se igaz, Janikám, mert mindjárt itt vagy te harmadikfélének, aki veszi. Hogyan is történt az János, mikor te a lófejű lotyóval szolgáltad a hazádat a londoni szállodában államköltségen? Nem csak elárulja, ki is fosztja hazánkat lézermutyi elvtárs . Gondolom ez a magvas gondolat is a kastélyának márvány padlóját vizsgálgatva fogalmazódott meg a fejében. Ráébredhetett mekkora tolvaj saját maga is! Az egyik szolgálja hazáját, védi a nemzete érdekeit, a másik árulja hazáját, a harmadik ellopja. Igyál még János, az legalább meglátszik rajtad. Lázár elvtárs! Ti soha nem szolgáltátok Magyarországot, csak széjjelvertétek, és kifosztottátok! A fidesz nevű maffiapártnál, és a teljhatalmú aljas, tolvaj diktátornál, Orbán Lőrincnél (alias, Mészáros Viktor) még senki sem vezette ilyen rosszul az országot! Ja, és elárultátok, illetve kiszolgáltattátok, és eladtátok a HAZÁT az Oroszoknak, és a Kinaiaknak (Paks2, Belgrád-Budapest vasútvonal)! Nektek a legnagyobb Istenetek a hatalom, és a minél több pénz! A magyar népet mindig is lenéztétek, és magasról leszartátok, mert te mondtad: mindenki annyit ér amennyije van! Jani, te egy nagy rakás szart érsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.