A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje, Szentkirályi Alexandra napról napra gondoskodik arról, hogy legyen pár kellemes perce azoknak, akikkel szembejön valamelyik fizetett hirdetése. Be kell látnunk, ahogy fogy az idő a választásig, egyre agyamentebb blődségeket találnak ki neki „odafönt”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Párszor hallottam beszélni ahogy mondja a mantrát, egészen elképesztő irritáló hangsúlyozása van, 3 sec alatt gombás lett a lábkörmöm.
RonaGyuri
tőlük ennyire fussa! =))
Azért van abban valami, hogy az összekényszerített választásokon a kormány meghatározó emberei: ő meg a Tompika! =))
nemkati
„Az építési és közlekedési miniszterrel megállapodtunk, hogy a BKV-BKK 15 ezer dolgozója is részesülhessen a kedvezményes vállalati országbérletben. Így 1250 forintért igényelhetnek évente országbérletet, a MÁV-Volán dolgozókhoz hasonlóan"

Ezt ugyebár a BKK_BKV dolgozóknak ígérte meg, és nem az ásványvíznek, tehát bárki lesz is a főpolgármester, a dolgozók megkapják a bérletet, ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.