Pedig egyre kevesebb a magyar a térségben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Akurva anyátokat!!! Dől a lé a határon túli aknak, itthon meg rohad minden!!! De kellenek a szavazatok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@Clavigo Buzi Gyagyás: Kérdezett téged bárki is Buzi Gyagyás?
Pálinkás Pál
@Őrnagy: te miről pofázol..? trianont a sógorok bukták, ugyanis a ti vizionált " nagymagyarországotok " utoljára mátyás király idején volt...azóta csak megszállt provincia voltunk, ahogy lassan most is...tanulsz már kínaiul köcsögduda..?...
Őrnagy
@Pálinkás Pál Buzi Gyagyás: Buzi Gyagyásokat nem kérdeztem.
Nyírfa
Nem hallom az osztrákoktól, hogy napi szinten hőbörögnének és/vagy siránkoznának a Habsburg-birodalom szétesése miatt. Folyamatosan a fejlődésre fókuszáló, pici, de fejlett országként ma is tényező az osztrák állam. Mi pedig, miköben egyfolytában az utoléréséről hadoválunk, és árvalányhajas pátosszal emlékezünk soha nem volt dicsőségeinkre , csigatempóban , sántikálva fenyegetjük a Nyugatot: jövünk! A huszárezredek már felláltak, a világ összes diktátora a barátunk, s bár Kína és Oroszország zsebéből hadonászunk a fakardjainkkal, Európa még mindig nem küldött el minket melegebb éghajlatra. Csak már nem fizeti a plakátjainkat, csak már megmotozza némely politikusunkat, mit hoz, mit visz a zakója alatt - az ezüsttől az államtitkokig -, csak már utal a szavazati jogunk felfüggesztésére - ez, ha nem tévedek, már a politikai gyámság kategóriája -, csak eltörli a vétót, hogy ne ugráljon ez a kicsi, de az ébrenlétre is kivetített álmában nagy ország akkor, amikor a fajsúlyosabb államok közös döntést kívánnak hozni.
Már nincs másfél hónap a soros elnökségig. El tudja valaki képzelni, hogy engedi az EU a kínai-orosz párosnak, hogy betuszkolják Brüsszelbe a maguk trójai falovát?
Mindez a Róbert bácsit játszó Orbán-kormány miatt kívánkozott ki, annak a kormánynak a viselt dolgai okán, amelynek az EU és az ázsiai hitelek nélkül lyukas a zsebe, nincs érdemi mondanivalója sem az anyaország, sem Európa számára, s nem különb, mint a léha dzsentrik a dualizmus korában.
Clavigo
@Őrnagy: Örülj neki,,,hogy nem én vagyok az ápolód,,vazze.. ... te biiirka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.