Úgy gondolja, a miniszterelnöknek bizonyos kérdésekben igaza volt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nem kell Huxitot kezdeményezni, éppen elég nagy bajban leszünk, ha ez a hülye miatt megvonják az ország szavazati jogát, így csak egy béna kacsa leszünk.
Ha nem hajlandó megszüntetni az általa vezetett maffia lopását, akkor meg az Uniós pénzek is teljesen leállnak.
Így nem az a kérdés, hogy kezdeményezi-e ez a hazaáruló, tolvaj, szemét banda a Huxitot, hanem hogy olyan pályára navigálják az országot, amibe belerokkanunk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
csak a legnagyobb seggfejek látják még mindíg 0rbánt okosnak ...,0rbán már csak egy magtári vergödö ,beszari egérke
RonaGyuri
Modern tanmese,

avagy, egy igazi „A lányomnak mondom, hogy a menyem is értse:”

A derék economX.hu „Térdre kényszerítené a németeket az EU elhagyása” címmel számol be arról, hogy milyen „következményekkel járna Európa legnagyobb gazdaságára és a partner országokra nézve, ha Németország kilépne az EU-ból.”. Sőt arról is, hogy, ha – MOST FIJJEJ WAZZE!!! -; amivel jobboldali populista AfD kampányol : „A bevándorlásellenes, euroszkeptikus párt szerint az EU a jövőben csak az egyes államok lazán kapcsolódó gazdasági érdekközössége lehet, míg a tagok politikai szuverenitását újjá kell építeni Brüsszel jogköreinek megnyirbálásával.”!!
balos
@Béla333: Ezt pedig már nem részletezte a petya,aki megmutatta,hogy annyit is ér,mint egy talicska trágya!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Remélem komolyan gondolja,

mert nem csak viccnek, de még DYSTOPIA-ként is durva lenne

Harald Vilimsky, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) EP-listavezetője az APA hírügynökségnek odanyilatkozott, hogy a magyar miniszterelnököt állítaná az Európai Bizottság élére, amit azzal indokolt, hogy: „Úgy hiszem, hogy jót tenne Európának”, mert szerinte „Orbán Viktor az egész európai elit antitézise” !! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.