A szállodahajó az előírt útvonalán haladt végig.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Peller Anikó: 21.44: Véleményem szerint egy jólsikerült ""borkaizás"" is és a bepiálás is elvonhat némi figyelmet! Az olasz jelenléte (számomra) inkább a ""botkaizás"" felé nyomja a mérleg nyelvét.
Hogy jelen esetben melyikről volt szó, az már a proszektúra dolga lesz ( ha még sikerül)!
Az, hogy a nagycsónak kapitánya mennyiben vétkes (észlelhette-e az ütközést vagy sem) pedig legyen a vizsgálat dolga. Csak nehogy a ""mindenáronlegyenbűnös"" kimenet legyen az ügy vége.
Peller Anikó
"'"A híradónak egy szemtanú azt mondta, hogy a (kis)hajón bulizhattak, és ittasan összeszólalkozhattak, ez vezethetett a tragédiához."'"

Szerintem ez nem valószínű, mert valami fesztiválon voltak a Dunakanyarban. És a baleset helyszíne is a Dunakanyar, tehát nem valószínű a motorcsónakon bulizás, különbenis ki bulizik egy motorcsónakon 60-80 km/h-sebességnél. Tehát indulás után nemsokkal már ledarálták a csónakot. A civakodás viszont nem kizárt lehetőség de ez is csak feltételezés.
Peller Anikó
Az olasz még szolgálhat nemi adalékkal, Na jó, némi.
KisTehen
@namihami: még ha észre is veszi a nagy hajó kapitánya ... nem sokat tehetett volna ... nem véletlenül van elsőbbségük ezeknek a monstrumoknak a vizeken ... rosszabb, mint a vasút ... lassan fordul és lassan áll meg

a kishajóknak meg ki van adva, hogy nem közelíthetik meg ezeket a monstrumokat ...
Peller Anikó
Újabb cikk szerint a csónakos ittas lehetett és megbolondulva oda vissza tépett a folyón keresztbe kasba, majd egyszercsak hopp eléugrott egy 1000 tonnás szállodahajó amit akkor már nem tudott (vagy nem akart) kikerülni és teljes gázzal fel akarta lökni a nagyobbik hajót. Esetleg átugorni akarta. Még nem kerek a történet.

És hogy legyen bűnbak, a szállodahajó kapitányát hibáztatják, mintha ő ütötte volna el a bolondozó kölyköket.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/%C3%BAjabb-r%C3%A9szletek-a-ver%C5%91cei-trag%C3%A9di%C3%A1r%C3%B3l-ittas-lehetett-a-motorcs%C3%B3nak-vezet%C5%91je/ar-BB1mRcjO

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.