Skrabski Fruzsina a volt köztársasági elnök egykori tanácsadója és Balatoni Katalin, köznevelésért felelős helyettes államtitkár a Facebookon siratja Novák Katalint. Nem értik miért kellett őt „kivégezni”, elég lett volna, ha bocsánatot kér és minden mehetett volna tovább.

Novák Katalin egykori tanácsadójának nagyon hiányzik a volt államfő, a köznevelési helyettes államtitkár pedig példaként tekint Novákra. Várják vissza egykori munkatársai a lemondott közjogi méltóságot, aki eközben óriásit bukott a népszerűségi listán.

A kollégái szerint igaztalanul bántak el Novák Katalinnal, de a befolyáslistán kegyetlenül lehúzták

Novák Katalin volt tanácsadója szerint elég lett volna, ha bocsánatot kér/Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Skrabski Fruzsina, Novák Katalin egykori tanácsadója nagyon megsiratta a volt államfőt.

„Szinte nem telik el nap, hogy valaki ismerős, ismeretlen meg ne szólítson vagy írjon, hogy mennyire hiányzik nekik Novák Katalin”

– írta egy hétfői Facebook-posztban Skrabski – szúrta ki a blikk.hu.

„Sokan búslakodnak”, mekkora érvágást jelent a volt köztársasági elnök hiánya, aki a volt tanácsadó szerint „szívből politizált”, természetes volt, hiteles, és olyan ajtókat nyitott meg itthon és külföldön egyaránt, melyeket senki más... Senki nem érti, miért kellett őt kivégezni. Még aki haragudott rá a kegyelmi döntés miatt, ők is azt mondják, hogy bőven elég lett volna, ha bocsánatot kér”

– kesereg Skrabski.

A tanácsadó egyúttal azt is elárulta: nem találkozott vele a lemondása óta, de néha váltanak pár szót sms-ben. Rengeteg, neki szóló levelet fogad, és várja a választások végét, hogy újra találkozhassanak.

„Amikor kiálltam mellette, nem tudtam, hogy ennyi szeretetet és megbecsülést kapok érte, de ez is bizonyítja, hogy jónak lenni jó, bátornak és hűségesnek lenni érdemes”

– zárta sorait Skrabski.

A kommentelők között Balatoni Katalin, a köznevelésért felelős helyettes államtitkár is hozzászólt

„Nekem is hiányzik. Példaként tekintek rá, bízom benne, sőt, biztos vagyok benne, hogy olyan területen folytatja majd a munkáját, ahol tovább tudja vinni azt a sok jót, amit eddig is képviselt”

- írta Balatoni.

Óriási visszaesés 

Mint arról a Propeller írt: a napokban  jelent meg "A 100 leggazdagabb 2024" című kiadvány, amely számba vette, hogy miként alakult Magyarország leggazdagabb embereinek listája. Mint azt a propeller.hu is megírta: a kiadványban a „gazdaglista” mellett tizenegy politikai elemző szavazatai alapján összeállítottak egy befolyáslistát is. Két ismert politikus hatalmasat „esett”.

A pedofilbotrány miatt lemondott Novák Katalin és Varga Judit kiesett a TOP 50 legbefolyásosabb személyeket felsoroló listáról. Novák Katalin exállamfő 114, míg Magyar Péter volt felesége, egykori igazságügyi miniszter 105 helyet eset vissza. Novák amúgy tavaly a 19, míg Varga Judit 27. volt.

Forrás: blikk.hu, Propeller

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
@telegdilaci: Milyen meglepő lett volna ha köpcös kiáll és azt mondja: ezt most jól elbasztam! De ő nem az az ember aki ilyet bevállal, inkább keres néhány bűnbakot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
Hagyjuk már ezt a nagy kampányt a fülis fideszs körül.Mitől is volt annyira jó?Egyetlen intézkedésére sem emlékszem,ami a magyar emberek érdekeit szolgálta volna! Kizárólag a NER kapcarongya volt, azt történt vele,amit megérdemelt!!! PONT!!!
Menőmanó
Így jár az, aki utasításra gondolkodás, ellenvetés nélkül aláír minden szart amit elé raknak. Nem volt ő semmi, csak egy közpénzből dőzsölő, utazgató golyóstoll. Még így is sokkal többet kapott mint amit érdemelt.
balos
@Menőmanó: Na na!Ebből a stafirungból kimaradt az ezüst golyó!Hány embernek nem jut miatta rendes nyugdíj?
Horizont
@rücsü41: 16:26
Kizárt, hogy önként mondott volna le a hibáját belátva.
Nem, ezt orbán parancsára tette meg. Elfogyott a levegő.
esperanza
@rücsü41: " ... gondolom azért mert elismerte gondatlanságát a pedofil ügyében hozott amnesztia ügyében." Hol el On?
Yoda69
A havi 5 millas elet vegeig tarto jaradekot, es a sok egyeb extrat nem neveznem igaztalan elbanasnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.