„Szegedben a tavasz, a fiatalság és a változás testesül meg” – mondta Magyar Péter hétfőn este a szegedi Dóm téren, ahol a nyolcórási kezdésre több ezer ember gyűlt össze. A Tisza Párt Csongrád–Csanád megyei országjárásának ez volt a hetedik és egyben utolsó állomása hétfőn,

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sándorbence
bezony megtelt szépen atér az élön 9:21 mindent látni apropaganda
vergődik anarancsoskék elvtársak habzópofával fröcsögnek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Őrnagy: Mit hazudozol itt még magadnak is, te agyhalott propagandista suttyó?
nemkati
@Őrnagy: Ha jól megnézted, és van tudomásod róla, Magyar Péternek több segítője is van és volt itt a téren is, akik biztosították, hogy ne kelljen a tömegen átverekednie magát. Photoshop se kellett, Magyar Péter minden eseményén óriási tömeg van. Már csak azt nem értem, miért fáj ez neked? Mert fideszék meg 0rbán körül egyre fogy a nép? Ez nem éppen szomorú történet. :))))
Aki Én
@Őrnagy: ...ne járasd már le magad folyton, te egysíkú, unalmas balfasz.
nemkati
@Őrnagy: Amit belinkeltél a Telextől, az semmit nem bizonyít az állításaidból. Mondjuk, engem már nem is érdekel az, amit te süketelsz.
Aki Én
@Őrnagy: olyan szánalmasan buta bohóc vagy, hogy azon már csak nevetni lehet, te agyhalott balfasz.
nemkati
@Őrnagy: Fogalmam sincs, ahogy senkinek sem, hogy a szegediek közül hányan fognak szavazni rá, de nyilván többen, mint ahányan a téren elférnek. Teljesen felesleges most ezt tippelgetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.