„Szegedben a tavasz, a fiatalság és a változás testesül meg” – mondta Magyar Péter hétfőn este a szegedi Dóm téren, ahol a nyolcórási kezdésre több ezer ember gyűlt össze. A Tisza Párt Csongrád–Csanád megyei országjárásának ez volt a hetedik és egyben utolsó állomása hétfőn,

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sándorbence
bezony megtelt szépen atér az élön 9:21 mindent látni apropaganda
vergődik anarancsoskék elvtársak habzópofával fröcsögnek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@nemkati: Szerény becslésem szerint a belefektetett igen sok energiának megfelelően (most tekintsünk el attól hogy a sok naggyűlést kik finanszírozzák, MP 1, vagy maximum 2 képviselő bejuttatására számíthat az EP-ben Induló létszámnak már az is bravúrnak számít. Majd június 10-én megbeszélhetjük békésen, hogy igazam van, vagy igazam lett, vagy nagyon melléfogtam!
Mivel jós nem vagyok, csak a szerény véleményem áll rendelkezésre a tévedés kockázatával együtt!
nemkati
@Őrnagy: Amit belinkeltél a Telextől, az semmit nem bizonyít az állításaidból. Mondjuk, engem már nem is érdekel az, amit te süketelsz.
Őrnagy
@nemkati: Ez kölcsönös így ebben meg is egyeztünk! Hahaha
Aki Én
@Őrnagy: olyan szánalmasan buta bohóc vagy, hogy azon már csak nevetni lehet, te agyhalott balfasz.
nemkati
@Őrnagy: Fogalmam sincs, ahogy senkinek sem, hogy a szegediek közül hányan fognak szavazni rá, de nyilván többen, mint ahányan a téren elférnek. Teljesen felesleges most ezt tippelgetni.
Őrnagy
Elemzést kértek a mesterséges itelligenciától az új Messiásunkról. Megdöbbentő az eredmény:

Napjaink egyik legfejlettebb öntanuló kommunikációs modellje pszichológusokat megszégyenítő részletességgel elemezte a baloldali politikus személyiségét, amit mások mellett nárcisztikusnak, erőszakosnak és manipulatívnak írt le. Az Open AI technológiai vállalat által kifejlesztett ChatGPT nyelvi modell folyamatosan tanul, képes információkat befogadni és koherens véleményt alkotni árnyalt gondolkodást igénylő témákról. Magyarán bármit meg lehet tőle kérdezni, és mindenre választ is ad. Ha arra kérik, cikket ír, dalszövegeket gyárt, de lelki és fizikai problémákra is képes megoldásokat javasolni. A sokak szerint „tévedhetetlen” programot a Bors most arra kérte, hogy sajtóhírek alapján elemezze Magyar Péter viselkedését, megnyilvánulásait és személyiségét. A kapott válaszokat egészen biztosan nem teszi zsebre a Tisza párt alelnöke.

Az esetről kérdezve a mesterséges intelligencia „aggasztónak, ijesztőnek, elfogadhatatlannak” nevezte Magyar viselkedését, ami elsősorban „etikai és morális” kérdéseket vet fel, de „jogi következményei” is lehetnek. És ez csak a legenyhébb vélemény.

A Chat GPT szerint az incidens rámutat, hogy

Magyarnak segítségre és támogatásra lehet szüksége, hogy megfelelően kezelje érzelmei kitöréseit. Magyarán orvoshoz kellene fordulnia.

Ajaj. Nesze nektek Messiáshívők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.