Zéró tolerancia az erőszakra, zéró tolerancia az antiszemitizmusra! Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a "Hatás, tagadás és hallgatás: szexuális erőszak Izraelben és Gázában október 7-én és azon túl" címmel tartott konferenciát kedden Izrael-ellenes erőszakos tüntetők zavarták meg.

Rétvári Bence a közleményében hangsúlyozta, Nyugat-Európában sajnos újra felütötte a fejét az antiszemitizmus és az erőszak, Magyarország azonban nemet mond az erőszakra és az antiszemitizmusra.

Rétvári Bence nem kegyelmez: zéró toleranciát hirdetett – Mire terjed ki?

Fotó: MTI/Purger Tamás

Hazánk az egyik legbiztonságosabb ország Európában, többek között azért, mert "zéró toleranciát hirdettünk az erőszakkal és az antiszemitizmussal szemben", a magyar hatóságok a leghatározottabban fellépnek minden esetben a magyar emberek biztonsága érdekében

– jelentette ki az államtitkár.

Rámutatott ugyanakkor, hogy az elmúlt hónapokban Nyugat-Európában tömegesen tartottak antiszemita tüntetéseket, rendszeressé vált az erőszak.

Magyarországon továbbra sem engedélyeznek a hatóságok semmilyen antiszemita vagy Izrael-ellenes tüntetést

– szögezte le Rétvári Bence. Hozzáfűzte, a keddi konferencián a bejelentést követően a rendőrök perceken belül a helyszínre értek, de a demonstrálók a rendőrök megérkezése előtt elfutottak a helyszínről.

Az elkövetők azonosítása folyamatban, a rendőrség vizsgálja, hogy a rendezvényt megzavarók jogsértést, bűncselekményt követtek-e el

– közölte az államtitkár.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Mindezt bizoinyítandó, rögvest lefogtátok azt a zsidó fiatalembert, aki meg akarta akadályozni az erőszakot.
Brávó, Bencus, hirdessétek még egy kicsit magatokat, ne csak a holdról lehessen látni, hogy hazug, hazug, hazug emberek vagytok! Magára vessen mindenki, aki hisz még nektek!
csak úgy....
ezen még a hüséges szavazóitok a borsodi cigányok is harsányan röhögnek,hiába a három díszmore..
szaboria1
Rétvári inkább az itthoni egészségüggyel foglalkozz mert csak a szád jár, tettnek nincs nyoma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.