Orbán Viktor péntek reggeli szokásos Kossuth rádiós interjújában elmondta, „ami most Brüsszelben és Washingtonban történik, az hangulati előkészítése Európa háborúba lépésének.”

Orbán Viktor a Kossuth rádióban beszámolt arról is, hogy az utóbbi hónapokban elég sokat olvas az I. és a II. világháború előtti hangulatról.

Ami ma Brüsszelben és Washingtonban történik, az egyfajta hangulati előkészítése egy háborúba lépésnek

- tette hozzá az Origo beszámolója szerint.

Orbán Viktor kiakadt a Kossuth rádióban: "Ez teljesen felfoghatatlan!"

Fotó: MTI

Felfoghatatlan, hogy miért nem a pusztítás megakadályozása a legfőbb cél Ukrajnában, és miért nem az izolálás a cél. Ez két szláv nép háborúja

- tette hozzá Orbán. "Sodródunk befelé ebbe a háborúba; a németek először csak sisakot küldtek, míg most már sokkal erősebb fegyvereket. Ma már arról beszélünk, hogy egyesek Ukrajna légterében akarnak orosz eszközöket megsemmisíteni. Ez egy háborús akció előkészítésének a kommunikációs művelete" – közölte a kormányfő.

Orbán szerint a hadseregek hiánya vezet a háborúhoz, mert a háború oka a gyengeség, nem az erő, a gyenge országokat látva akarnak lépni az erősek.

„Megáll-e Oroszország, ha legyőzi Ukrajnát? Egyesek szerint nem, (...) de én nem tartom logikusnak, hogy Oroszország, ami Ukrajnával sem bír elbánni, az jön és az egész nyugati világot, hammm, bekapja”

Forrás: Origo, 444

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Felfoghatatlan, hogy mennyire gátlástalanul hazudsz, és terjeszted a rémhíreket te mocsok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Behódolt Magyarország miniszterelnöke – mélytorok hadművelet, ( Deep Throat) „Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik.”...
twitter.com/FinlandNATO2023/status/1661463580787589121/photo/1
Oroszpártiak. Putyin szolgái azonnali tűzszünetet és békét követelnek, mert az csak azt jelentené, Putyin megtarthat minden megszállt területet. Ha már van 'háborúpártiak' plakát az értelmileg visszamaradottaknak, legyen egy realisztikus plakát is.
twitter.com/Skorpiooh/status/1670432070303113218/photo/1
A békeharcos .
x.com/z_zamek/status/1661770639349358592/photo/1
Dr. Proktor
Ha ez az okos ember olvasgatja a világháborúk előzményeit, akkor ne feledkezzen el a Molotov-Ribbentrop paktumról, amit a ruszkik az első adandó alkalommal meg is szegtek, vállalva a nekik jó és a másiknak rossz oldalát, valamint azt is vegye észre, hogy a SZU már akkor is "rugalmasan terjesztette ki védelmi határait" a balt államok felé, azaz elfoglalta azokat...
Orbán vajon Putlerrel kötött paktumot vagy a kakadu lavrovval?
sándorbence
"az állami propagandatévé nem is vitát szervez a megszabott körülményekkel, hanem előrehozta a szilveszteri adásból a kabaréműsort, és elvárja, hogy biodíszletként szolgáljunk ehhez."
sima tata borítsunk a garatra egy kis ingyen folyékony kenyeret
tudja a hiper hosszú életre még várni kel egy kicsit addig ott a mámka
hahahaha
Pusztai
"Orbán lustul: csak 59-szer mondta ki, hogy háború
Egyéni csúcsától messze elmaradva teljesített a miniszterelnök péntek reggel."
uff.
jáger laszló
A magyar békebajnok pesszimista
Háborúra készül a világban!
Én nem osztom a véleményét
csak ennyi
barátilag
J.L.
kakukkmadár
Hajaj, ezek a háborúk! Viktor szerint 2022-ben, épp a választások idején már kitört a III. világháború, csak nem vettük észre. Most 2024-ben, épp a választások idején, már megint kitört, immár a IV. világháború, és már megint nem vettük észre...mondjuk az állami szemészeti ellátás tényleg elég gyatra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.