Orbán Viktor péntek reggeli szokásos Kossuth rádiós interjújában elmondta, „ami most Brüsszelben és Washingtonban történik, az hangulati előkészítése Európa háborúba lépésének.”

Orbán Viktor a Kossuth rádióban beszámolt arról is, hogy az utóbbi hónapokban elég sokat olvas az I. és a II. világháború előtti hangulatról.

Ami ma Brüsszelben és Washingtonban történik, az egyfajta hangulati előkészítése egy háborúba lépésnek

- tette hozzá az Origo beszámolója szerint.

Orbán Viktor kiakadt a Kossuth rádióban: "Ez teljesen felfoghatatlan!"

Fotó: MTI

Felfoghatatlan, hogy miért nem a pusztítás megakadályozása a legfőbb cél Ukrajnában, és miért nem az izolálás a cél. Ez két szláv nép háborúja

- tette hozzá Orbán. "Sodródunk befelé ebbe a háborúba; a németek először csak sisakot küldtek, míg most már sokkal erősebb fegyvereket. Ma már arról beszélünk, hogy egyesek Ukrajna légterében akarnak orosz eszközöket megsemmisíteni. Ez egy háborús akció előkészítésének a kommunikációs művelete" – közölte a kormányfő.

Orbán szerint a hadseregek hiánya vezet a háborúhoz, mert a háború oka a gyengeség, nem az erő, a gyenge országokat látva akarnak lépni az erősek.

„Megáll-e Oroszország, ha legyőzi Ukrajnát? Egyesek szerint nem, (...) de én nem tartom logikusnak, hogy Oroszország, ami Ukrajnával sem bír elbánni, az jön és az egész nyugati világot, hammm, bekapja”

Forrás: Origo, 444

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Felfoghatatlan, hogy mennyire gátlástalanul hazudsz, és terjeszted a rémhíreket te mocsok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Ha ez az okos ember olvasgatja a világháborúk előzményeit, akkor ne feledkezzen el a Molotov-Ribbentrop paktumról, amit a ruszkik az első adandó alkalommal meg is szegtek, vállalva a nekik jó és a másiknak rossz oldalát, valamint azt is vegye észre, hogy a SZU már akkor is "rugalmasan terjesztette ki védelmi határait" a balt államok felé, azaz elfoglalta azokat...
Orbán vajon Putlerrel kötött paktumot vagy a kakadu lavrovval?
sándorbence
"az állami propagandatévé nem is vitát szervez a megszabott körülményekkel, hanem előrehozta a szilveszteri adásból a kabaréműsort, és elvárja, hogy biodíszletként szolgáljunk ehhez."
sima tata borítsunk a garatra egy kis ingyen folyékony kenyeret
tudja a hiper hosszú életre még várni kel egy kicsit addig ott a mámka
hahahaha
Őrnagy
@KisTehen: "Felfoghatatlan, hogy mennyi agymosott él közöttünk ..."

Az a kisebbik baj. A nagyobb baj az, hogy az Európai agymosottak 100 millióin még mindig nem ébredeznek! A messziről jött politikusok még mindig azt csinálnak velük, amit akarnak. És amit megetetnek a 450 millió európaival, az sajnos ránk is kihat.
Pusztai
"Orbán lustul: csak 59-szer mondta ki, hogy háború
Egyéni csúcsától messze elmaradva teljesített a miniszterelnök péntek reggel."
uff.
jáger laszló
A magyar békebajnok pesszimista
Háborúra készül a világban!
Én nem osztom a véleményét
csak ennyi
barátilag
J.L.
kakukkmadár
Hajaj, ezek a háborúk! Viktor szerint 2022-ben, épp a választások idején már kitört a III. világháború, csak nem vettük észre. Most 2024-ben, épp a választások idején, már megint kitört, immár a IV. világháború, és már megint nem vettük észre...mondjuk az állami szemészeti ellátás tényleg elég gyatra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.