Gyurcsány Ferenc sem hagyta ki, hogy ne szóljon hozzá a Sulyok Tamás körüli botrányhoz. A volt miniszterelnök nem kegyelmezett a köztársasági elnöknek, és egyenesen bűnözőnek nevezte.

Gyurcsány Ferenc jött, posztolt és lebűnözőzte Sulyok Tamást

Fotó: Facebook/Sulyok Tamás

Nem az a kérdés, hogy Sulyok köztársasági elnök bűnöző-e vagy sem, mert az. Hanem hogy pitiáner, kisstílű, amolyan ügyeskedő rosszfiú, vagy nagypályás gazfickó. Egyáltalán nem mindegy.

- írta Facebook-oldalán.

Ezek után hosszadalmas okfejtésbe bocsátkozott becsületről, tisztességről, és arról, hogy a köztársasági elnök mindannyiunk embere. "Erkölcsi értelemben a minta, a viszonyítási pont."

Sulyok elnök nem ilyen

- folytatta.

Ő összevissza hazudott apja aktív vérnáci múltjáról, egyenesen üldözött hőst faragott belőle, amikor meg lebukott, egyszerűen széttárta a kezét, hogy ő semmiről se tudott.

"Most meg kiderült, hogy ügyvédként törvénytelenül termőföldet játszott át osztrákoknak. Szándékosan sértett törvényt némi ügyvédi díj fejében. Két dolgot adott el egyszerre: magyarok földjét és önmaga becsületét. Az előbbivel jogot sértett, bűncselekményt követett el, az utóbbival elvesztette a lehetőséget, hogy rendes ember maradjon" – fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Azt is nehezményezte posztjában, hogy "azzal védi az elnököt a Fidesz, hogy amit tett, az már elévült. De elévülni csak a bűncselekmény tud. A kisgyerekek fejebúbjának simogatása például nem évül el. Szóval, ha azzal védik Sulyokot, hogy amit tett, az elévült, akkor azzal kimondják, hogy bűncselekményt követett el."

Az elévülés csak a büntetés lehetőségét teszi semmissé nem pedig a bűnt. A köztársasági elnökkel szemben az az elvárás, hogy ne kövessen el bűncselekményt. Se elévültet, se el nem évültet. Sőt, még ennél is több. Az, hogy ne csak büntetendő, de erkölcsileg súlyosan kifogásolható dolog se tapadjon a kezéhez. Márpedig Sulyok tette erkölcsileg védhetetlen, ráadásul nyilvánvaló bűncselekmény.

- tette hozzá.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
@Őrnagy: ...és ez sem menti fel Szutyok Tamást! Bölcsis védekezés, hogy "de Lacika is összekente kakival a falat!".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@FLETÓ: Le se tojom őket! Csak emberekkel beszélgetek!
Eladott Ország
@jesz: ma, 16:30 ♣ Ezt hol olvastad?! "az induló nyugdíjakból vonjanak el 8%-ot...ők kevesebbel is beérik." Hogy a magyarok kevesebbel, is beérik, azt köteles Laca mondta, mert ez a mi versenyelőnyünk. Ez meg is valósult, mert a bolgárok vásáróereje is nagyobb mint a magyar.
FLETÓ
@Géza: Látod a medúza sokáig él! Mi is! Sőt a FIDESZ is! Ezt a bölcs @Eladott Ország: is megjósolta itt az előbb!
túszulejtettország
Orbán-Torgyán duó 2000 körúl teli torokból ordította hogy a "magyar föld nem eladó"! Erre ez az alak ügyvédi leleményességgel mégis átjátszották a földek egy részét külföldi tulajdonba. Akkor minek lehet nevezni ezeket?
Miért pont a köztársasági elnök legyen makulátlan ebben az országban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.