A miniszterelnök interjút adott a Patrióta csatornának, ahol Bohár Dániel kérdezte többek között Ficoról és a háborúról is.

Orbán Viktort kérdezték – Szerinte itt a harmadik világháború

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A Robert Fico ellen elkövetett merénylet volt az első téma. Ennek kapcsán elmondta, arra gondolt először, amikor meghallotta a hírt, hogy meghalt-e, vagy sem a szlovák államfő. A második gondolata az volt, hogy jó nagy bajban van, mármint ő maga, Orbán Viktor, aki Fico nélkül egyedül marad Brüsszelben az álláspontjával. Azt is elmondta, hogy Hajdu tábornok, a TEK főigazgatója az eset után extra biztonsági előírásokat ”erőszakolt rá” – idézi a 444.hu.

Bohár ezután rendesen belekérdezett: Mit gondol, ezek a fejlemények vezethetnek a Harmadik Világháborúhoz? – riogatott már a kérdéssel is. Orbán Viktor nem volt rest válaszolni, szerinte már ki is tört.

Nem zárható ki, hogy ha nem tudjuk megállítani a brüsszeli háborús pszichózist, akkor lehet, hogy úgy írják meg ezeknek az éveknek a történetét, mint egy nagy európai világháború első egy-két évének epizódjait

- felelte Orbán.

A fejtegetésben a miniszterelnök odáig jutott, hogy a migráció eleve azért létező jelenség, mert a háborúkban népességet vesztett Európa, és az illegális migránsok azt gondolják szerinte, hogy „nincsenek itt ezek a fehér, keresztény emberek elegen, így be lehet lakni”.

Forrás: 444.hu

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Micsoda egy rohadék szemétláda. Ezt mondja az 5 gyerekének és a 6 unokájának is???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@Eladott Ország Gyagyás Seggfej: Te egy igazi háborús uszító Gyagyás Seggfej vagy!
Peller Anikó
@Órnagy: A választói akaratot elsősorban a kormányzónak kellene tiszteletben tartani, ami tiszta, kiegyensúlyozott, csalás, hazugság és csúsztatásmentes választási környezetet biztosít az egész országnak.

Nem világos ugye lóbaszó hülyegyerek?
Őrnagy
@Peller Anikó Gyagyás: Te csak egy Hímringyó Gyagyás Seggfej vagy!
rücsü41
Ha Orbán azt mondta volna , hogy "Itt volt Május elseje!Ének szó és tánc köszöntse, zengjen a dalunk pajtás..!"Ez igaz lett volna, mert tényleg itt volt és elmúlt május elseje,de hogy ez itt már a III.világháború, akkor amikor még az oroszok és az ukránok sem állnak háborúban legalább is ezt mondta Putyin után Orbán is, ez biztos egy nagy lódítás, hogy a helyzetet még tragikusabbnak írják le a választások előtt, hogy az emberek a golyóálló mellényes békegalamb pártjára szavazzanak az emberek.A helyzetet a választók szerintem a valóságnak megfelelőbben érzékelik mint a nagy magyar békegalamb. és békeharcos.Érdekes azt még nem hallottam Viktortól énekelni pedig egykor bőszen énekelte, hogy a "Béke útja biztos út, ha összetartunk rendületlen , legyőzzük végre a háborút!"Miért nem szól ez a dal a kormány hírcsatornáin?csak nem szégyellik az urak a múltat, pedig az is a mi történelmünk része volt, és a békéért nem volt szégyen soha sem harcolni.Azt gondolhatják Orbánék, hogy egy lepocskondiázott rendszer után ugyan azt énekelni az olyan snassz, s ugyan azt énekelni amit apáink is énekeltek az egyáltalán nem haladó !
Pusztai
@Peller Anikó: --
"sose vitatkozz hülyével, mert összecserélnek vele".
Mert.
Ha valaki ennyire ostoba, legalább maradjon csendben, - vagy annyira ostoba, fel sem fogja mennyire ostoba, mert annyira ostoba?- mert csak magát és a fideszt égeti
Egészen gyönyörű megnyilvánulásokat látunk ahogy egy fidesztroll bemutatja a fidesz erkölcs-etika színtjét. ...Igazi reklám a fidesznek.
Gondolom ezerrel tódulnak a fideszre szavazók az ilyen szellemi magaslat láttán, akinek szókincse elfér egy A5-ös lapra.
Az ilyen emberiségre káros oxigénzabáló már olyan hülye, aki annyira hülye, fel sem fogja mekkora hülye, mert olyan mértékben segghülye!!
Peller Anikó
@Pusztai: "'"Az ilyen emberiségre rákos oxigénzabáló már olyan hülye, aki annyira hülye, fel sem fogja mekkora hülye, mert olyan mértékben segghülye!"'"

Igen, igazi fideszreklám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.