A közel 3 milliárdos keret nem volt elég a világrekordernek szánt hídra, de nemcsak az adófizetők és a természet, de a helyiek is megfizetik az árát.

Látványos és drága – Jövő héttől megnyílik a Nemzeti Összetartozás Hídja

Sátoraljaújhely Nemzeti Összetartozás Hídja – Fotó: Facebook/Magyarország Kormánya

Ötezer forint lesz a belépőjegy a sátoraljaújhelyi Nemzeti Összetartozás Hídjára, amelyet jövő kedden, a Nemzeti Összetartozás Napján, ünnepélyes keretek között adnak át – minderről a Zemplén Kalandpark adott tájékoztatást a közösségi oldalán.

Az átadó ünnepség 2024. június 4-én lesz. Ezen a napon, csak az ünnepségen részt vevő meghívott vendégek vehetnek részt, másnap a sátoraljaújhelyi és a sárospataki lakosok számára ingyenesen lesz kipróbálható a híd, lakcímkártya felmutatása ellenében. Ezt követően mindenki számára megnyílnak a kapui a Szár-hegyet és a Várhegy tetejét összekötő világrekorder hosszú, kétirányú gyalogos kötélhídjának.

A hídra való belépés ára 5.000 Ft. A sátoraljaújhelyi ill. sárospataki lakosok számára 20% kedvezményt biztosítunk a jegyárakból, melyet majd a Vár látogatóközpont pénztárában tudnak érvényesíteni a lakcímkártya felmutatásával

- közölte a Zemplén Kalandpark.

A Nemzeti Összetartozás Hídja egy 700 méter hosszú kötélhíd, amely nagyjából 4 milliárd 98 millió forintos támogatásból épül gyalogosok számára. A beruházásra eredetileg 2,8 milliárd forintot szántak volna, de ennyiért nem találtak kivitelezőt. Az építkezés árát pedig nemcsak az adófizetők, hanem a természet is megfizette, ugyanis a hegyoldalon letarolták a fákat – közölte a 24.hu.

Ahogy arról korábban is írtunk, a rekorder híd nem mindenkinek nyerte el a tetszését, a helyiek egyenesen felháborodtak, hogy a fejük felett sétálgatnak majd a turisták.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
No és mire jó? Ki az a marha, aki ezért odamegy?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
magyarország a kurvadrága és fölösleges biszbaszok fellegvára!
Nyírfa
@lusta: 13.08

A csehek mindig is előrébb tartottak mindenben, mint mi. A különbség pedig nemhogy csökkenne, csak nő és nő.
Tudod, amikor belegondolok, hogy milyen természeti erőforrásai vannak az országnak, amelyeket végtelen nemtörődésükben, kielégíthetetlen pénzéhségükben úgy tesznek tönkre, hogy az újraélesztésük vagy évtizedeket ölel majd fel, vagy el is lehetetlenült, olyan szomorúságot érzek, amely megközelíti a gyászélményt.
Dr. Proktor
@csak úgy...: A kurvadrága és felesleges biszbaszok emelik Lőrincet és a vejt, valamint a többi csókost a leggazdagabb tíz magyar közés, secperc...
Menőmanó
Ez is olyan lesz mint a csúti kisvasút a farhát kilátóval az oldalában. Van, de minek.
csak úgy....
@Dr. Proktor: igen,tudom és azt is,hogy ennél nincs kártékonyabb és aljasabb dolog a világon.
Szegény Dzsoni és Árnika
@Qqberci: Ha már a marhánál tartunk...
Még @KisTehén: sem megy el oda, pedig neki kötelező lenne, mert ő össze van nőve azzal, ami összetartozik.

Én és én meg az Irén biztos nem megyünk el, ha ők fizetnek fejenként ötezret, akkor sem (az összesen 10 ezer, legalábbis darabra :)

www.youtube.com/watch?v=qH28EnEsS4M

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.