A magyar kormány számára stratégiai fontossággal bír a szektor.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
mert a villanytragacs zsákutca, mindig mondtam...
Pusztai
@Pálinkás Pál: nem zsákutca, de csak kiegészítő az eddigiek mellett, mert a hagyományos robbano motorosokat hatalmas mértékben fejlesztették, és szinte minden mutatóban jobb mint az elektromos.
- elfelejtik: az első autók elektromosak voltak csak utána jött Benz és Diesel, a villanyautó szinte teljesen kihalt 100 évig, a Lithium akkksik dobtak valamit de nem az igazi.
Pusztai
@Pusztai: ja és a hátrányuk egyre jobban kiderülnek, pl. arra szinte senki nem figyelt egy ideig, az elektrongyos járművek jóval súlyosabbak, emiatt jobban igénybe veszik az utat, a saját kerekeik - és a fékek is!!- jobban kopnak, emiatt a futófelület jobban szennyez stb.
Pálinkás Pál
@Pusztai: magyarul, zsákutca...a villanyautó egy gazdasági érdek,semmi több...a biódízel sem környezetszennyező, erre megbüntetnek itthon ,ha étolajat teszel a kocsiba...a bioetanolt beszüntették,...és lehetne a robbanómotort hidrogénnal is hajtani ,a végtermék,amit kipufog, a vízgőz...és ja, és ha valami varázslat folytán hirtelen az összes autó villannyá változna, annyi erőmű kéne, hogy nagyobb lenne a karbon lábnyom,mint most...
Pusztai
"A VW 23 ezer milliárd forintot csoportosít át a belső égésű motorok fejlesztésére
Juhász Péter
JUHÁSZ PÉTER
2024.06.08. 16:22

QP Quality Placement

A Volkswagennél nem megy zökkenőmentesen az elektromos átállás, ezért átcsoportosítják a költségvetést.
Egy kisebb ország éves költségvetésének megfelelő összeget költenek inkább az belső égésű motorok fejlesztésére."

uff!

m lesz??
Eladott Ország
A román tolvajcigány egy lapra tett fel mindent, mert a kínaiak teletömték pénzzel a gecit, és az EU-s pénzek befagytak, míg hatalmon van. Ezzel a magyar béreket lenyomta, így többet lehet lopni az oligarcháknak, meg "családbarát " is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.