A Primark Magyarországon egyelőre nem kínál webshopos szállítást, a hivatalos oldalon azonban lehet böngészni. Ennek ellenére úgy néz ki, hogy van egy kamu oldal.

A 24.hu azt írja: azt már bizonyára sokan tudják, május 28-án megnyílt az első magyarországi Primark üzlet.  Az eredeti, a hiteles. Érdemes azonban vigyázni az online böngészéssel, ugyanis a csalók máris visszaélnek az üzlet nevével.

Óriási átverés? – ez a Primark, nem az a Primark

A képünk illusztráció. Fotó: 123rf.com 

A Primark Magyarországon egyelőre nem kínál webshopos szállítást, a hivatalos oldalon azonban lehet böngészni.

Szöllősi Gábor, IT-biztonsági szakértő az X-en közzétett bejegyzésében jelezte, hogy megjelent egy kamu oldal is, ami a https://primark-magyarorszag.com/ domaint használja. A Chrome böngésző sajnos nem jelzi, hogy az oldal nem megbízható.

Forrás: 24.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@szegfue: 13.20

Hát nem tiszta Szovjetunió? Lehet nosztalgiázni. Bár, nekünk szerencsénk volt Kádár apánkkal, mi vásárolhattunk a Rákóczi úton , maszekoktól is, nem kellett leszednünk a nyugati turistákról a ruháikat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Nyírfa: Tudod mit? El sem akarom képzelni:)
Nyírfa
@szegfue: 16.24

Ugye? Én sem! :) De a Momentum 50 főjén kívül senki nem tiltakozott. Én sem, igaz, nem is tudtam, hogy felvonulást szerveznek. De, ha tényleg megjelennek a kínai rendfenntartók az utcán, és esetleg úgy viselkednek, mintha otthon lennének, lesz jogunk panaszkodni?
szegfue
@Nyírfa: tegnap 17:21 Persze, hogy lesz jogunk! Hiszen ez egy "demokratikus" ország:)) Szerintem majd "beirják a kéménybe korommal"... ahogy a mondás tartja.
Nyírfa
@szegfue: 10.14

De messze vagyunk a Petőfi által megálmodott "jognak asztalától"!
És a kínai elnök a szájára vette és méltatta a valaha élt legtisztább szívű forradalmárunkat...pofán tudtam volna vágni.
szegfue
@Nyírfa: Kinek mi esik jól. Én hangosan káromkodok ilyenkor ugy, hogy becsületére válna egy kocsisnak is:)
Nyírfa
@szegfue: 10.29

Tegnap, amikor megnéztem a Telexen a Magyar Péter-interjút, kb. a felénél , magamról elfeledkezve kiabáltam a képernyőnek, hogy miket, inkább nem idézem.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.