Hogy nézhet ki Magyar Péter programja, ha az általa elmondott konkrétumok irányából közelítünk, és mi látszik belőle, ha nem a szónokot, hanem a politikust keressük?

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Ja.
Használati utasítást nem kérnek?

A fidesz választási programja 14 óta "FOLYTATJUK."

MP programja: LEBONTJUK !

EGY - EGY!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: 17.41

Ezek szerint nem járok messze az igazságtól.
Ez a gyermeki lelkesedés szíven ütött, mert csak igazolja azt a szomorú tényt, hogy a magyar társadalom nem képes a higgadt, felnőtt gondolkodásra.
Látod, ezért állnak olyan közel hozzám Kovács Gergelyék. Mert ugyan hülyülnek vég nélkül, de olyan komoly, olyan érett világképük van, amely leginkább a jézusi életmodellhez hasonlít.
Várom a nyolc órát.
kereső
@Pusztai kolléga szokta itt emlegetni a gazdaságot...nahát ott áll meg, vagy bukik az egész. Mert kinek a kezében összpontosul Magyarország minden stratégiai - zsarolásra, és betartásra alkalmas- ágazata? Az energia, a távközlés, a bank rendszer egy része, a mezőgazdasági termelés alapja...a föld? Na??? Akkor és úgy ttart be ennek az országnak a hűbérúr, ahogyan, és amikor akar. Amig ezek a kezében vannak, addig az országnak semmiféle mozgási lehetősége nincsen...muszály lesz bármiféle kormány is alakulna, ezen ágazatokat a köz tulajdonába visszavenni, erőszakkal is akár... egy olyan 1949-1951 es módon, különben megbénithat mindent. Szóval, az. hogy leváltani orbánt...nem lesz ám elég, vagy ha csak ez a cél...és a NER , az új arisztokrácia meg marad, és az orbán maffia kezében maradnak ezen ágazatok, meg amit még nem sorolatam fel, akkor adtun k a x@rnak egy pofont, ebből az országból nem lesz demokratikus jogállam.Viszont azzal is számolni kell, hogy a NER agazdasági alapja a közpénzekre épül, tehát ha nincs újabb mani,akkor dől minden...és akkor a nagy kérdés, megy tovább az ország kizsákmányolása, és a ma gazdagjai még gazdagabbak lesznek, a szegények meg egyre többen..az a vékony "középosztályi réteg=a polgári magyarország alapja, végleg eltúnik.Na, de erről majd 2026 előtt kell még gondolkodni...ezt csak azért szösszentettem ide, mert eufóriára semmi ok nincsen.
kereső
@Nyírfa: Igen, bár Le Marietta tényleg gyengének mutatkozott Dobrev és Cseh Katka mellett, de azt amit képviselt az tiszteletre méltó...na de mentségükre legyen mondva, most kezdik a politizálást úgy isten igazából.
Nyírfa
@kereső: Hogy említetted Törley Katalint, könnyen lehet, hogy őt fogják végül kiküldeni, hiszen óriási tapasztalata van mind a hazai politikát, mind a fellépést illetően.
Azt olvastad, hogy a fidesz mandarin nyelven mozgósítja a kínai populációt, hivatkozva a két nép baráti kapcsolatára, együttműködésére?
Ilyenkor már bennem is megfordulnak agresszív gondolatok, és tökéletesen értem, hogyan jut el egy társadalom a lincselésig.
kereső
@Nyírfa: Nem olvastam.Azt láttam itt a neten egy héttel ezelőtt, hogy Hajdúszoboszlón kinai nyelven is ki vannak plakátolva a választási információk, mivel a 135 hazaáruló bátorok megszavazták tavaly azt is, hogy a vendégmunkás is szavazhat az önkormányzati választáson. Én azon sem lepődnék meg ha az Eu nem igazolná vissza a magyar mandátumokat, ezek miatt, és a folyamatos törvénysértés miatt...orbán kampányfilmje folyamatosan megy az m1-en, a tv2-n.
Nyírfa
@kereső: 18.18

" Én azon sem lepődnék meg ha az Eu nem igazolná vissza a magyar mandátumokat, ezek miatt, és a folyamatos törvénysértés miatt.."

Ez talán jogilag is járható út. Csak az EU-nak határozottan a sarkára kell állni. Még mindig számítok arra, hogy találnak áthidaló megoldást a soros elnökségre, mert ilyen országra abszurdum rábizni ezt a feladatot.
A fiam beállítja az m1-et nekem, hogy nagytotálban tudjam nézni a vitát vasalás közben. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.