A szakértő szerint 12 vizsgálat esetében nem egyértelmű, hogyan kell értékelnie a rokkantságról döntő orvosbizottságnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sok igazságtalanság van a magyar társadalomban, ez is az egyik a sok közül. Aki tud fizetni az orvosnak, az maradhat, aki nem az munkaképes lesz, vagy 2 év múlva visszahívják felülvizsgálatra, hogy hátha visszanőtt már a lába, esetleg lett új gerince vagy hasonlók. A maffiállam a szerencsétlen embereken spórolgat, miközben az állami szektor (agyilag is sérült) élősködőit elképesztő méretekig növeli és ezen az oldalon két kézzel szórja ki a pénzt az ablakon, addig megpróbálja a másik oldalon a fulladásig húzni a nadrágszíjat. Valószínűnek tartom hogy a rokkantsági ellátás felülvizsgálatra azért volt szükség, hogy kiszűrjék az úgynevezett "pénzen vett" rokkant nyugdíjasokat, azonban erősen a spórolás, nem pedig a jogszabály korrigálása volt a cél. Ma is sokan vannak, akik a 2000-ben vásárolt betegségeik után kapnak ellátást. Főleg a Parlament környéki utcákban parkoló drága autók tulajdonosai akik mind rokkant kártyasok. Senkit sem hagyunk az út szélén a haverokat megmentjük a többi mehet az árokba! Felül kellene vizsgálni a korrupció gyanús ügyeket is! Ja , azt nem , mert az jár!
nemkati
A megváltozott munkaképességűek, munkaképtelenek, rokkantak eddig irdatlan sok pénzt kaptak, hát ezen kell változtatni! Ugye, aki nem dolgozik, ne is egyék!
Eladott Ország
@nemkati: ma, 08:50 ♦ Az a legjobb módszer, ha azokat nyuvasztják meg, akik legjobban rászorultak és a legkisebb ellenállást tudják kifejteni. Engem mindig lenyűgöz az ilyen magasfokú empátia és szociális érzékenység. Ilyen ez amikor a jogász kormány dolgozik. Minden napra jut valami , a sámán-keresztényi szeretet csöpög az ereszen. Mit is várunk az (ál)keresztény kurmányunktól’? Vótmá? Baszódjál meg KDNP! Örökzöldekből sosem elég!
youtu.be/8N63K0VzsNk
“ha a rokkantsági vagy rehabilitációs ellátásban részesülő személy a felülvizsgálatát követően rokkantsági ellátásra vált jogosulttá, és azt a 2011. decemberre járó ellátás időközi emelésekkel növelt összegénél alacsonyabb mértékben határozták meg, az érintett 2022. március 31-éig 500 000 forint kompenzációt kap egy össszegben. Előtte nyilatkoznia arról, hogy az ellátási összeg csökkenésével összefüggésben további igénye nincs.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.