Az Európai Parlamentbe pályázó, listát állított pártok képviselőit a Várkert bazárban berendezett pódiumra várta a szervező állami televizió. Egyes képviselők népes kísérettel és támogatókkal érkeztek.

Showműsor, kutyakomédia – Így vitáznak a pártképviselők

Fotó: M1

Dobrev Klára, a DK listavezetője több interjút adott több független sajtóorgánumnak. A Momentumot képviselő Donáth Anna a Gulyáságyú Médiának nyilatkozott, majd majdnem egyszerre érkeztek az épületbe.

Magyar Péter az ismert furgon tetejéről saját híveihez szólt, de előtte rendőrökkel fenyegette meg azokat a DK-sokat, akik nem akarták eltenni zászlóikat és Tónika shownak nevezte a készülő benti rendezvényt.

Magyar Péter felszólította Papp Dánielt, az állami tévé vezérigazgatóját, hogy jöjjön ki és nézzen a kinti tömeg szemébe. Megismételte, hogy a választások után mindenkit feljelent, aki az őt lejárató kampány részese volt.

A résztvevők bemutatása után Magyar Péter a békére szavazást kért mindenkitől. Márki-Zay Péter felemlegette, hogy Orbán Viktor nem fogott kezet vele. A többiek egyszerűen köszöntötték a nézőket.

Ezután a két műsorvezető kioktató hangnemben ismertették az MTV által megszabott szabályokat, közben ez EP-s gyakorlatra is hivatkoztak.

A rövid bemutatkozások során Ungár Péter az alacsony poltikai színvonal miatt elnézést kért. Szerinte a választás tétje az Európához húzás vagy sem. Dobrev Klára az Orbán-rendszer bűneit sorolta és az ATV-re hívta az összes jelenlévő politikust. A Második Reformkor képviselője a fiatalok kilátástalanságról beszélt. Donáth Anna az EP-ben végzett hazaifas munkájáról szólt, míg Toroczkai László kutyakomédiának nevezte a kampányprogramokat.

Deutsch Tamás, a kormánypárt listavezetője hazugnak nevezte a DK-t, vagyis a Gyurcsány-pártot és Magyar Péter pártját, amit egy feleségét megalázó ember vezet.

Magyar Péter felrótta Deutsch Tamásnak, hogy a rengeteg millió forintokért cserébe a második legkevesebbet vett részt az EP munkájában. A kutyapárt képviselője poénokkal igyekezett felhívni magára a figyelmet és ellenőriztetni akarta, hogy lopott-e az őt vevő M1-es kamera – közölte az mfor.hu.

Forrás: mfor.hu, M1

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hogy lopott-e az M1-es kamera? Hiszen minden ami fidesz, az mind lopott. A lopott tízezer milliárdokból fényesítik önmagukat, a közösből merítenek amennyit csak bírnak, hogy a bőrük alá is pénct tömjenek. Péncet. Mert mi kell a háborúhoz? Pénc, pénc. péncet.
nemkati
@Peller Anikó: De a Fidesz legalább egy bazári majmot küldött a Várkert Bazárba. :)
szaboria1
Végig néztem ez az M1 nem vita műsor volt hanem tényleg egy komédiát láttunk. Mert a 11 képviselő nem tudott teljesen meggyőzni az M1 által kreált kérdések miatt. Tompoka megint adta magát állandóan Sorost emlegetve meg
dollár baloldalt mikor veszi már észre Soros már 93 éves és 2023 óta a fia vezeti aki nem György hanem Alexander.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.