Magyar Péter az ATV Egyenes beszéd műsor vendége volt, ám alig pár percet töltött el a stúdióban.

Magyar Péter megszakította az élő adást – Feldúltan távozott az interjúról

Fotó: Facebook/Magyar Péter

A frissen politikussá vált üzletember, feldúltam távozott a stúdióból, miután már az első másodpercekben óriási feszültség alakult ki közte és a műsorvezető között.

Rónai Egon ugyanis úgy kezdte a beszélgetést, hogy átadott Magyarnak egy piros mappát, amibe azokat az időpontokat gyűjtötték össze, amikor meghívták az ATV-be, de ő nem fogadta ezt el. Magyar annyit reagált, hogy majd adás után átnézni ezeket. Rónai ezután arra terelte a szót, hogy miért terjeszti azt Magyar róluk, hogy nem engedik szerepelni a csatornájukon – közölte a Blikk.

Magyar Péter erre felkapta a vizet, és rákérdezett, hogy:

Kérdést is fog feltenni, szerkesztő úr?

Rónai közölte, hogy ez is egy kérdés. Erre a TISZA párt alelnöke közölte, nem feltétlenül kell neki a stúdióban maradnia ezek után, levette magáról a mikroportot és kisétált a stúdióból.

Forrás: blikk.hu

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Azt gondolom, az újságíró szövetség elnökének igaza van abban, hogy azt a kérdést, az ATV hányszor hívta Magyar Pétert, és ő hányszor volt bent, nem élő adásban kellett volna tisztázni, és egy ekkora győzelem után talán azzal kellett volna kezdeni, hogy ehhez gratulálnak neki.

Magyar Péter sikere első sorban annak köszönhető, hogy óriási tömegek vannak végletekig elkeseredve 0rbán és kormánya tevékenysége miatt. Ezt jó érzékkel használta ki, és sok kérdésükre választ adott, reményt adott az embereknek, hogy 0rbán uralmának véget kell és lehet vetni. MP emberileg viszont nem az, akire az elégedetlenek vágynak. Hogy az ATV-ről 10 pontban felsorolt véleménye ellenére miért ment be mégis a tv-be, az azért van, mert ma az ATV az egyetlen olyan média, ahol az ellenzék rendszeresen hallathatja a hangját, és hatalmas tömegeket érhet el. Hogy MP a tegnapi viselkedésével sokakat elfordított magától, afelől kétségem sincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
Egy dacos hisztis gyerek jut róla eszembe.
Ha valami nem tetszik neki akkor gyorsan szalad az óvónénihez.
Józsika elvette a játékát.
Ő meg kiposztolja melyik felekezethez tartoznak az ATV-s alkalmazottak.
Tényleg komoly emberek helyett ez kell az E.U.-ba?
Őrnagy
Nekem egy nárcisztikus pszichopata kretén jut róla eszembe, aki előbb vagy utóbb mindenkivel szembe kerül, még a legelvakultabb híveivel, és az új gazdijaival is.
Az a tipus, akire egy tyúkól ganémentesítő takarítását se lehet rábízni.
Bástya Béla Elvtárs
EGYENES BESZÉD volt ez a javából! A libernyák TV helyretette a taknyos kölyköt!
Őrnagy
MP-ről még a Brian élete című film jut eszemb. MP éppúgy mindenkit hülyének néz mint ahogy ezt MZP tette, de kétség kívül kiszolgál egy létező "Messiás" váró igényét azoknak, akiket 14 év óta uszít a gyűlölködő ellenzék, és beleégett a szűk agyukba, hogy mindegy kicsoda, mindegy milyen személyiség, mindegy mik a valódi céljai, mindegy, hogy saját önimádatás kívül mindenkit utál és semmibe vesz, mindegy, hogy nem lehet kinézni belőle, hogy a bonyolult világunkban képes lehet elvezetni az ország gazdaságát, és jó irányba kormányozni Magyarországot, minden mindegy, de ez a réteg egy "Messiástól" várja, hogy a szűk agyukba égetett igénynek megfelelően megszabadítsa őket a fidesztől és Orbántól még akkor is, ha utána minden összeomlik, ahogy ezt eddig is terjesztette az ellenzék, hogy 14 év óta két hetente összeomlik a gazdaság, a költségvetés, a nyugdíj rendszer, az oktatás, az egészségügy, meg amit még nem említettem!
Úgy tűnik ezt az igényt is ki kell elégitenie egy nárcisztikus pszichopata kreténnek, mert kifejlődött erre is egy politikai igény!
Béla333
Ha egy maffiózó bemegy az ATV-be, (mondjuk a Pötyi), akkor alákérdeznek, és hagyják, hogy a baromságokat lökje hosszú perceken át.
Mikor látott bárki is olyat, hogy Rónai Egon vagy bármelyik másik rákérdez a maffia hazugság cunamijára, hogy nem hagyja, hogy hülyének nézzék a nézőket?
Hatvanpusztával kapcsolatban akkora kussolás van a médiában, semmilyen kigyűjtést nem készített pl. az ATV. Sem sárga dossziésat, sem piros dossziésat!
1 millió botrányos eset volt az elmúlt 14 évben és a bátor ATV-s kollegák kussolnak, kussoltak az egészhez.
Meg akarták szolgálni a maffiózóknak a tőlük kapott potyapénzt!
Szemét egy banda!
Cherry
Nagyon helyesen tette, egy ilyen provokáló lefizetett gerinctelen zsidótól nem hagyta hogy csőbe húzza,,, retkes fidesz szemetek nem birják hogy a levesükbe köptek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.