Vissza lehet igényelni a Tompos Kátya gyógykezelésére felajánlott pénzt. A színművésznő ugyanis még mielőtt elkezdhették volna a kezelést, elhunyt. A megmaradt összeget további beteg vagy nehéz helyzetben lévő zenészek és zeneipari háttérmunkások támogatására fordítják.

A 41 éves korában elhunyt Tompos Kátyának korábban egy egész ország gyűjtött a külföldi gyógykezelésére. A Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművésznek gyorsan össze is jött a pénz, azonban a kezelést sajnos már nem tudták elkezdeni, mert május 31-én elhunyt – írja az infostart.hu. Az első sokk után most azt közölte a gyűjtést elindító Fábián Juli Emlékalapítvány, hogy aki szeretné visszakapni az adományt vagy annak egy részét, visszautalják neki.

Szívszorító: Kiderült, kik kaphatják meg Tompos Kátyának adományozott pénzt

Tompos Kátya gyógykezelésére gyűjtött pénzt vissza lehet igényelni, a megmaradt összeget beteg zenészek kaphatják meg/Fotó: MTI Fotó: Mónus Márton

Az Emlékalapítvány köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik támogatták a gyűjtést és azoknak is, akik részvétüket vagy együttérzésüket fejezték ki a színésznő váratlan, tragikus halála kapcsán.

"Alapítványunk alapszabálya szerint a számlánkon megmaradt összeget a továbbiakban beteg, vagy nehéz helyzetben lévő zenészek és zeneipari háttérmunkások támogatására fordítjuk. Más karitatív célokat nem támogathatunk, valamint más szektorban dolgozó személyek segítésére nincs módunk”

- írják a közleményben.

A visszatérítési igényt emailen kell jelezni az [email protected] címre, név, bankszámlaszám és az összeg megjelölésével (ezeknek meg kell egyezniük az eredeti utalás adataival). Azonban arra is van lehetőség, hogy az adomány egy része az Alapítványnál maradjon. Erről a szándékról szintén emailben várnak nyilatkozatot.

"Amennyiben Kátya végakaratának szellemisége bármilyen formában testet ölt és erre jogilag lehetőségünk van, támogatni fogjuk teljes együttműködéssel. A visszafizetési nyilatkozatok beérkezésének határideje július 15. A visszatérítés pontos dátumát az igények beérkezése függvényében állapítják meg, erről értesítjük az érintetteket"

- áll a levélben.

Forrás: infostart.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.