Az én kecském soha nem volt a NER élősködője, nincsenek diktátori hajlamai, nem önző, nem nárcisztikus és nem pénzéhes, emellett tartja a szavát. Nem vesz át EP-mandátumot kizárólag a pénz miatt, hanem megelégszik egy fej káposztával, amiből még marad is. Mindezek a tulajdonságai 8 százaléknál többet nem tennének lehetővé, az üvegplafont nem tudná áttörni, ha nem lenne egy olyan sajtója, mint Magyar Péternek. Mert Magyar Pétert a függetlennek mondott erkölcstelen sajtó építette fel és ültette a megvezetett nép nyakára. Ha a sajtó elvégezte volna a feladatát, Magyarra már senki nem emlékezne, csak úgy, mint egy volt fideszes szélhámosra, szerencsevadászra. Ehhez nem is kellett volna gyűlölettel és ellenszenvvel viseltetniük iránta, mint ahogy 14 éve az ellenzékhez viszonyulnak. A sajtó feladata a tárgyilagos tájékoztatás, objektív értékelés, a társadalom védelme, ami a közszereplők elfogulatlan és részrehajlás nélküli ellenőrzésén alapul. Ha a sajtó elvégzi ezt a munkát, Magyar nem...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Szarni rá, hogy az eddig a DK/Hit gyülit kritizáló Bartus most epét hány Magyar Péterre!
Ha tud jobb alternatívát a maffia leváltására, akkor nosza! Elő vele!
Ha nem tud, akkor kussoljon, mert mindenkinek az lenne a jó, ha a maffiát '26-ban eltakarítaná valaki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR PRÉDlKÁTOR
@simmering73: Most kecske lett a kis tehén...
Béla333
A sajtó az elmúlt 34 évben sohasem töltötte be a feladatát! Sohasem volt független és sohasem ellenőrizte a politikusok tevékenységét. Sem az írott, sem a média.
Hosszú évek óta mondom: ahhoz, hogy az elmúlt 34 évben a politikai "elit" szárazra lopja az országot és még mindig itt hülyítenek mindenkit, ahhoz kellett ez a megalkudó, a hatalomhoz dörgölődző, gerinctelen média is.
Nem csak most - mióta fél éve Magyar felbukkant - hanem 34 éve.
Az olajszőkítések ügye óta, a Fidesz-MSZP összefonódások, közös lopkodások óta, amihez asszisztált az ATV, asszisztált a sajtó és minden média.
A sajtóban a mai napig nem látni semmiféle megvilágosodást, sőt a korábbi médiások előszeretettel állnak politikusnak, amit az istenadta szó nélkül elfogad! (Lásd a majdnem Főpolgármester jelöltté tett Kálmán Olgát!)
Béla333
Hányan álltak és állnak ki az ATV mellett, hogy az Egon milyen tökös legény volt a piros dossziéjával, ugyanakkor némán tűrjük, hogy az egész gengszterváltáshoz, a pártok bűnös összefogásához, bűncselekményeihez nem volt egy rossz szava. Mindig vigyázott a csatorna, hogy olyan ne mondjon, kérdezzen, ami a bűnözőknek olyan mértékben kellemetlen lenne, hogy a kérdésekért megorrolhattak volna a TV-re! A legfőbb manipulátorokat meg rajongásunkkal emeltük az égbe: Kálmán Olga pl. a mai napig hatalmas rajongó táborral rendelkezik, pedig komoly szerepe volt médiamunkásként az emberek hülyítésében, homályban tartásában.
KisTehen
látom ez is betalált ...

HAHAHAHA
KisTehen
@Szegény Dzsoni és Árnika: .

B+ én csak iszom a kávémat ... és nézem, ahogy kínlódtok itt

HAHAHAHA
Szegény Dzsoni és Árnika
@KisTehen: Ez érdekes, mert én ugyanezt teszem.

(ja, csak én nem röhög telepofával minden marhaságon... KisTehénségen)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.