Bizonyos körökben gyurcsányozás nélkül nem is lehet meglenni, a politikai megbízhatóság és a lojalitás fokmérője az, ha valaki a pennájával rúg bele, mégpedig minél nagyobbat a miniszterelnökbe.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@freerider: a márciusi ifjak is tollal és karddal harcoltak.:-))
huhu
Gyurcsány jelenleg az egyetlen, akinek van határozott elképzelése a válság kezelésére. A többi párt csak ötletel, mellébeszél, uszit, hazudik. Az elmúlt 7 évből nem emlékszem egyetlen olyan Orbán beszédre sem, mely egy világos, egyértelmű, végrehajtható program lenne tényekkel, adatokkal. Azt mondta márc. 15-én Viktor, hogy mi mindig visszaszereztük hazánkat, még a legnagyobbaktól is! Ez igaz, csak azt felejtette el Orbán, hogy azt előtte mindi ELVESZTETTÜK! Ezt kellett volna kicsit részleteznie, hogy miért vesztettük el mindig?! Jól dumál a fickó, fülbemászó dallam, csak, hát a fele igaz csak! A sol hülye, meg mindent benyel, amit mond, sőt, már meg sem kell szólalnia, elég, ha kiáll, integet a népének, aztán levonul. Nem kellett volna tegnap végigvonulnia Budapesten, sétálva, Ildikóval kéz a kézben? Milyen ünnep ez? Régi, kommunista gyári megemlékezésekre emlékeztet. De ott legalább az unalmas ünnepi beszéd után Korda Gyuri énekelt valamit, kaptunk töpörtyűs pogácsát és jutalmakat osztogattak a górék egymásnak, mi meg smároltunk a lépcsőfordulóban rejtve a csajokkal. Most? Páncélozott merci, Orbán kiszáll, duma, beszáll, páncélozott merci elhúz. A nép ázik! Évi rendes protokoll letudva! Lehet készülni a következőre.Éljen május 1!
Evikati
@huhu: én a sok hülyéhez tartozom! Nem hiszek Gyurcsánynak, még akkor sem, ha van elképzelése, hogyan hozzon ki bennünket a slamasztikából. Nem egyszer hazudott már, mellébeszélt! Nincs már hitele, sajnos nem csak itthon. Várjuk meg a végét!
És OV-nak miért nem kellet volna Ildikóval kéz a kézben sétálnia? Csak Klárikának szabad GyF-el sétafikálnia?
A gyűlölet csak úgy árad a szavaid között. Na, ezért is tartunk itt!
huhu
Akkor gyűjtsd a dakota közmondásokat, abból megtudod, mi a gyógyir bajaidra!
huhu
Azt irtam, hogy a sok süket duma helyett meg kellett volna fognia Ildikó kezét és körbesétálni Bp. történelmi helyein. Az ünnep! Nem kiállni, lenyomni egy félórás süket dumát, aztán páncélozott tütüvel elhúzni. Nem! A néppel együtt sétálni. De lehet, hogy tegnap haknizott Viktor és még volt 16 fellépése Felcsúttól Rakamazig! Az más. Akkor értem,
reviden
@Huhu:Meg kell mondanom,hogy az ilyen kecitöl a gyomrom fel fordul.Emlékszem még a Kádár és Losonci rendszere és anak idején,hogy ünnepelte a nép március 15.ét,Nem voltak rács keritések meg a zsaruk sem viselkedtek igy a néppel.Ezt csak a MSZP nek köszönhetik a Gyurcsán vezetésel,de miért? mert félnek és ök prédikálnak arrol,hogy a nép nevéb tesznek mindent.A mesékbe hittem még 6-7 évesen de nem 48 évesen.Ma abban is biztos vagyok ha választásokon verséget szenvednekakkor el fognak menekülni mert félnek a nép boszujátol.Az ilyen embereknek csak egy az érdeke HATALOM megtartása,ök képesk a saját szüleiket is el addni nem a nemzetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok