Hadházy Ákos felhívta a figyelmet arra, hogy egy friss kormányrendelet szerint újabb 1.3 milliárdot ad a Belügyminisztériumnak a piliscsabai és a pécsi új tűzoltó laktanyák torzóira, amelyekt 2016 óta mintegy öt milliárdból nem tudtak még felépíteni. 

A független országgyűlési képviselő azt írja a Facebook posztjában: Egy friss kormányrendelet szerint újabb 1.3 milliárdot dob a Belügyminisztériumhoz a piliscsabai és a pécsi új tűzoltó laktanyák torzóira, amiket Pintérék 2016 óta mintegy öt milliárdból nem tudtak felépíteni. És közben futnak a Belügyminisztériumtól (!) ellopott pénz után, mert a rendeletből az is kiderül, hogy POLGÁRI PERBEN próbálják visszaszerezni a pénzzel megpattant, de a beruházást félbehagyó svindler cégeket.

Természetesen ez nem fog sikerülni, hiszen a cégek már felszámolás alatt vannak. Büntető feljelentésről viszont nincs szó, ami talán nem véletlen

- tette hozzá. mert a mindkét helyszínen “dolgozó” cég tulajdonosi hàlója alapján érintett egy expolititikus.

Gyalázat? – Hadházy Ákos újabb leleplezése: milliárdokkal pattantak meg a svindlerek, az állam fut a pénze után

Hadházy Ákos a félbehagyott épület előtt Fotó: Facebook/Hadházy Ákos 

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
És a hülyemagyar maffiahívők még mindig nem látják az ipari méretű közpénz lopást a maffiózók körében.
Ha holnap választások lennének, újra a maffiára szavaznának.
Mert ők a hülyemagyarok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@KisTehen: 13.48: Akkor még a Parlament se kell, elég lenne a megalapozott vád. Csak a vád, a szokásos fideszlábakon áll, csak arra jó, hogy a csorda zabálja.
A választójoggal kapcsolatban pedig elég, ha a szavazóitok között készült videókat megnézed. Amikor a tarkavirágos szoknyában nyilatkozó, szavazásra jogosult (!!!---kiemelés miattad) fideszfanok megvillantják brilliáns szellemiképességeiket. Plusz a kinevezett és pénzzel vastagon ellátott vezető, aki szintén képviselő. Védett módban.
namihami
@KisTehen: 14.23: Már számát se tudom, hányszor írtam le, hogy ez a MP is csak egy Orbáni ""pártalapító"" kreálmány! Fideszes tőről metszve! Akkor pedig, a többihez hasonlóan, védett állat. Ha nem az lenne, akkor már tömegével menne, mint az ellenzékiek ellen, ellene is a feljelentés, amikről aztán kiderül persze (szinte az összes), hogy csak egy választási vagy gazdasági trükk volt.
namihami
@KisTehen: 14.49: Annyira nem, hogy én---pártállástól függetlenül---eltörölném a mentelmi jogot!
És, üljön bárhol, ha sumák, akkor kóter! De nem így, ilyen ""szelektíven"", ahogy ez most megy!
Tényszeű
@Béla333: " És a hülyemagyar maffiahívők még mindig nem látják az ipari méretű közpénz lopást " De tudod miért nem ? Mert egy messiásnak hitt bohóc gyűri maga alá a hiszékeny tudatlan embereket.
CsipkeRózsa
Aki a fenti kép láttán is a tolvajoknak ad igazat, és helyesli az elfecsérel ötmilliárdos selejt után a további milliárdok odadobálását, próbáljon meg laikusként is megítélhető értékbecslést elvégezni. Mi mennyi?
simmering73
@KisTehen: Napszúrást kaptál, te faszkalap?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.