Óriási a botrány egy szolnoki kalandparkban. Az egyik gyerekekre vigyázó felügyelő brutálisan bántalmazott egy rá bízott gyermeket, aki lefejelte a földet.

A csoportvezető kirúgta egy gyermek lábát, aki lefejelte a talajt a kalandparkban – A rendőrség is nyomoz, hatalmas a botrány – Videó

Fotó: 123rf.com

A Telex szúrta ki a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a Facebook-oldalára feltöltött videót, ami a város által üzemeltetett Szolnoki Kalandparkban készült. A rögzített képsorok szerint egy csapat gyerek várakozott az árnyékban, amikor egy férfi (a csoport egyik felügyelője) a karjánál fogva megfogja az egyik gyereket, néhány méterrel odébb, egy rekortánnal burkolt rész fölé ráncigálja, majd akkora erővel rúgja ki a gyerek lábát, hogy az lefejeli a földet, majd másodperceken keresztül, a felvétel végéig fekve marad.

A Facebook-posztban a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. azt írja, szívesen látnak mindenkit, de azt nem gondolták volna, hogy az egyik vidéki csapat látogatása ilyen durva nyomot hagy bennük. „A gyerekekkel érkező felügyelő viselkedése nem elfogadható semmilyen körülmények között. A gyermekbántalmazás minden formáját elítéljük!” A bejegyzésben azt írják, rendőrségi feljelentést tettek – írja a lap.

András Hunor Lehel, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI megkeresésére szerdán elmondta, hogy a Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást folytat garázdaság vétségének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt a rendőrség nem ad – tette hozzá.

Lits László, a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. ügyvezető igazgatója ugyancsak szerdán telefonon az MTI-nek elmondta: az elmúlt hét második felében egy gyerekcsoport érkezett a régió leglátogatottabb kalandparkjába, amely teljesen be van kamerázva.

Így a történtekről is felvétel készült, amelyen jól látszik, hogy egy felnőtt – mint kiderült, a csapat egyik felügyelője – felrúg egy kisgyermeket. Hozzátette: a felvételen az is látszik, hogy a kalandpark közelben lévő dolgozója épp nem látta az esetet, de érzékelte, hogy valami történt, néhány gyerek sírt is.

Forrás: telex.hu

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Ha az én gyerekem lett volna már nem élne a féreg! Hogy mer így viselkedni egy gyerekkel! A kiccsalád gyerekével nem merte volna megtenni mert azok már elvágták volna a nyakát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Géza: Kotródj a fajtádhoz korcs!
bence
@Géza: ! A te nemzeti tudatod egyenlő a fasizmussal ! Te mint egy nagy szar , kezeltesd az idegbajodat mert ha sokat erőlködsz téged vágnak ki a fajtádhoz !
Csak Norisz és senki más
Engem egy dolog zavar nagyon! FACEBOOK oldalakon megy a fasz-méregetés, mivel egy másik küzdősport (Thai box) mestere kihívta eme másik küzdősport edzőjét (karate) egy küzdelemre - mondván ne a gyerekkel "erősködjön"
Szóval, itt is lesz egy verekedés, mert küzdelemnek nem nevezném, hisz 2 felnőtt férfi egymást fogja gyepálni, tehát nem hiszem hogy ezzel jó példát mutatnak majd sem a felnőtteknek, sem a gyerekeknek! Inkább azt érik el vele, hogy azt hisszük majd, bármilyen helyzetben ez a jó illetve egyetlen helyes megoldás?!
Szakmailag nem akarom megítélni! De a karate messze áll a Thai boxtól! Laikusként is tudok ennyit! tehát önmagukat járatják le: mind a kihívó, mind pedig a kihívott fél!
Hogy a politikai-, illetve háttérhatalom ennek mennyire örül - sivár lelkületű emberek csenevész gyülekezete!
Ezodabasz
@Csak Norisz és senki más: ma, 21:19 Jól mondod: "önmagukat járatják le: mind a kihívó, mind pedig a kihívott fél!"
Ez a történet,ahol így bánik egy gyerekkel a "mester" már nem a küzdősportról szól!
Csak Norisz és senki más
@Ezodabasz: Ez a politika részéről üdvös! Addig is leköti a széles tömegek figyelmét...
Géza
@bence: Akkor nem maradj a magyarok között. Utazz haza a trrorista, gyerkgyilkos rokonaidhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.