Gyorsan fény derült a szolnoki kalandparkban gyereket bántalmazó férfi kilétére. Agócs Tibor, a Yakuzák SE karateklub elnöke volt.

Megszólalt a férfi, aki lerúgta a gyereket a szolnoki kalandparkban

"Amit tettem minden szempontból elfogadhatatlan, szembe megy mindazzal amit az elmúlt 35 évben képviseltem, tanítottam és életemmel megjelenítettem. Ez nem hiba, hanem létrontás. Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent. Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek"

- írta Agócs Tibor, hozzátéve:

"A különféle szervezetekből és az egyesületből lemondok minden tisztségemről és pozíciókról, hiszen méltatlanná váltam azok betöltésére."

A szoljon.hu szerint a közleményt megjelenése után nem sokkal lelőtték az egyesület Facebook-oldalán, így ott ez már nem látható.

Forrás: szoljon.hu

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Ennyivel nem lehet elintézni!Az életre is méltatlan vagy,te rohadék! Van amire NINCS BACSÁNAT és te olyat tettél!!!Olvastam a facebookon a rólad irt hozzászólásokat,eseteket !Nem az első volt !!!Embernek méltatlan vagy!Nagyon látszik a videoból a "bocsánatkérés".Kár volt megszólalni,hulladék !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@levarosbukta: Eszembe sincs jogosnak nevezni ezt a bánásmódot. El tudok olyan körülményt képzelni, ahol a kisérő elveszíti a türelmét, ami természetesen nem menti őt fel. Mindenképpen szankcionálni kell, de azért az agyonverésig, ahogy azt egyesek itt képzelik, nem mennék el.

Ahogyan azt már többször említettem, egy ilyen eset kapcsán megindul a felhördülés, de több tízezer palesztin gyermek lemészárlása ugyan ezeznél az embereknél nem éri el a tiltakozási küszöböt sem. Ez mutatja azt, hogy milyen hamisan, álságosan és gyűlölködően viszonyulnak az eseményekhez és mennyire elfogultak a tömeggyilkosokkal szemben.
levarosbukta
Abban igazad van, hogy a kiskölkök roppant genyók is tudnak lenni de annyira hogy az embernek ökölbe szorul a keze és legszívesebben pofon vágná. De nem megengedhető olyan ember részéről akire az ember a gyerekét rábízza. Olvasom a facebookon a hozzászólásokat sokan csak írják hogy mit nem tennének a fickóval, közben meg szerintem ha ott lettek volna a helyszínen tuti nem tettek volna semmit.
jancsipapa
@levarosbukta: Már maga a cím : " lerúgta !!! "legalább annyira felháborító ,mint maga a tett. Megy az uszítás teljes erővel .Kisöpörte a lábát , ami természetesen nem megengedhető . Mivel megtörtént meg kell kapnia érte a megfelelő büntetést . Nyilván meg is fogja...
Géza
@levarosbukta: Igazad van. Maximálisan.
Peller Anikó
@Gézga: Mi közöd a palesztin gyerekekhez Mahmoud? Ja ez.

Amikor naponta, Naponta több ezer disznót mészárolnak le azért, hogy zabálhass Mohamud. Ja nem, te csirkét zabálsz.

Tudod milyen rossz a csirkének amikor kirúgják a lábát? Ja nem, a fejét vágják le.

Mindig tudsz valami balfaszsággal előhozakodni ami ide való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.