A Hősök terén eléggé törik a székelyt. A székely himnuszból is viccet csináltak.

Forrás: kukker.manna.ro
Feltöltő: bogarka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zombereky
Félig székely vagyok én is, úgyhogy simán felháborodhatnék. De minek. Szerintem nem érdemes Budapest fele fordulva élni, hanem saját magunkból kell kihoznunk azt amire tőlünk telik. És akkor akár röpködhetnek a vámpírok Erdély felett :)
Evikati
@zombereky: De helyesen mondod!:-) Igazad van.
10 évvel ezelőtt jártam Székelyföldön. Náluk vendégszeretőbb, kedvesebb emberekkel ritkán találkozni:-)
zsolti
@zombereky: nekem székelyudvarhelyen mondtak hasonlót, hogy a december 5-i sajnálatos népszavazás sem téma már, nem foglalkoznak vele az ottaniak. az anyaországon átlépve is "el fognak jutni nyugatra".
gyulabors
Viktor és Flettó munkájának gyümölcs beérett. Elég szomorú, hogy már Székelyföldöt is megfertőzte....
zombereky
@gyulabors: nem hiszem hogy ezért Viktor vagy Ferenc lenne a hibás. Persze benne vannak ők is, de benne vagyunk mi is. Nagyon sokáig termékként próbáltuk eladni Székelyföldet elsősorban Magyarországnak. Ez lett a vége. Ahol csak termék van és nincs emberi kapcsolat ott nem csoda, hogy mindennek bóvli, és vámpírszaga lesz :)
zombereky
Ezeknek a fiatalokat már sehol sem érinti Erdély, mint ahogy a 90-es években született fiataloknak is csak képregényként lehetne eladni a kommunizmust, szocializmust és el sem hinnék, hogy megtörtént. Az angolul beszélő néni vicces, inkább a székelyek románul beszélnek mondat súlyos kicsit, de azt meg a sok vendégmunkásunkkal érdemeltük ki. Ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.