Lemond a miniszterelnökségről Gyurcsány Ferenc, ezt jelentette be délelőtt az MSZP elnöksége ülésén. A miniszterelnök konstruktív bizalmatlansági indítványt kér maga ellen.

Forrás: jaszon.hu
Feltöltő: Master
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
Érdekes. eddig arról írt mindenki, h menjen a francba. Az én készülékemben van a hiba???

Amúgy rég le volt ez az egész játszva. Jön Boikros. Más nem vállalja el. Úgyhogy szájakat jó nagyra nyitni. Jön a szopás.
Köszönjük Feri :(
Evikati
@ugyeugye: Valahogy úgy!:-)
Mi folyhat ott a háttérben? Nagyon komoly dolgok!
ugyeugye
@Evikati: megbolydult méhkas...
jaj de jó, h nem vagyok politikus! :)))
Evikati
@ugyeugye: Sokszor még a híreket sem szeretem róluk:-)
masterboy
@ugyeugye: Szia.Ez a lemondasos tortenet akkor lenne igazan korrekt,ha az egesz kormany lemondott volna.Hogy megnyugtassak a kozvelemenyt,es hogy visszaszerezzek az emberek bizalmat,Gyurcsany most hatterbe vonul.Ok mar tudjak hogy ki lesz a kovetkezo miniszterelnok,majd ujra koaliciot kot a ket szuperpart,MSZP-SZDSZ,latszolag minden olyan lesz mint a meseben.Csak arrol szol ez az egesz,hogy a 2010-es valasztasokat ismet megnyerje az MSZP.Ez a kormany mar regen megbukott,abszolut alkalmatlan arra,hogy kivezesse az orszagot a sz@rbol,ezaltal teljesen mindegy hogy ki lesz a miniszterelnok.Csak vakitjak a parasztokat.
ugyeugye
@masterboy: szia!
nekem sincsenek illúzióim... :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.