Szerinte még nem késő kiszállni és otthagyni a maffiát.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
péter ... te miért fedezed a maffiatársaidat?

miért nem borítod a bilit?
Béla333
" Egy kormányinfón az lenne a feladatod, hogy beszámolj arról, hogy miként tettétek hazánkat az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országává. Beszélhettél volna arról is, hogy miért hazudjátok magatokat család-, vidék-, gyerekbarát kormánynak, miközben szisztematikusan lerohasztottátok a magyar oktatást, egészségügyet, közlekedést, gyermekvédelmet, szociális ellátást. Beszélhettél volna arról, hogy miért csökkent harmadára a kormányzásotok 14 éve alatt az agráriumban a családi gazdálkodók száma, miért van 220 ezer lakatlan ház a magyar falvakban, miért született tavaly a legkevesebb magyar gyermek. Beszélhettél volna arról, hogy miért nem emelitek 2013 óta a családi pótlékot (a családi pótlékot valójában 2008 óta nem emelték – a szerk.), miért él több, mint 400 ezer idős honfitársunk a létminimum alatt, vagy arról, hogy miért alázzátok meg a beteg gyermeket nevelő és az egyszülős családokat és az idős hozzátartozókat otthon ápolókat. És még oly sok mindenről
– kérte számon a minisztert."

Na hát valahogy így...!!!
Horizont
A végén még ezt is odaírta Gulyásnak:
"Nyomhatod a propagandát, de egyszer el kell számolnod a lelkiismereteddel.
Szégyelld Magad!"
Lenne bőven miért...
Pusztai
ugye, ugye lehet a szart visszagyűrni, ez a fasz Gyurcsány 18 éve képtelen erre, ezer lehetősége volt a Parlamentben élőben, de kussolt, mi meg szopunk!
ne csodálkozzon ez a balfasz álellenzéki szarhalom, ha MP 3 hónap alatt ledarálta az egész szarvárat!!!
A KOMMUNIKACIÓN MÚLIK KB 90%-BAN Á VÁLASZTÁS EREDMÉNYE
4* 2/3-ad köszönjük meg Gyurcsányéknak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.