A miniszterelnök bejelentett távozása információink szerint egy kongresszusi kudarcot kívánt megelőzni, ám ha van is forgatókönyv, annak írásából az MSZP teljes vezérkara kimaradt. Kérdéses, hogy Gyurcsány Ferenc meddig tudja irányítani a folyamatokat, de Bokros Lajos aligha lesz miniszterelnök.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@furfang: Elszomorít és felháborít:-(
ugyeugye
@furfang: Bogár kicsit üldözési mániás.
Viszont csak az előrehozott választás az egyetlen megoldás. Amíg csak 1 darab MSZMP-s a hatalom közelében van, nincs változás!!!
furfang
@Evikati: engem is. De figyelve Gyurcsány ténykedéseit, sajnos az egész valahogy azt célozta végig, hogy ő és pártja a hatalomban maradjon. Minden áron. Az intézkedéseik viszont nem igazolták ezt az erős ragaszkodást, ezért rendkívül disszonáns ez az akarat, hogy akkor kit szolgál? És itt lehet nagyon igaza Bogár professzornak, mi az ok? Kik tartják életben azt ami nyilvánvalóan rossz! Legalábbis nekünk. Miért nem engedik, hogy kipróbáljunk valami mást? Miért kell trükközni, a legvégsőkig, amiből mi csak a rövidebbet húzzuk? Szóval van itt min gondolkodni anélkül, hogy üldözési mániája lenne az embernek kedves ugyeugye!Igen előre hozott választás kell ez az egyetlen jogszerű és demokratikus megoldás ebben a helyzetben!
zsuci
@furfang: Igen helyesen látod a dolgokat egyetértek veled
Evikati
@furfang: Sajnos lehetséges ez a feltételezés is:-(
ugyeugye
@furfang: tudod, végighallgattam néhány előadását, és ezt a teóriát variálja minden helyzetre. Én amúgy sem hiszek az összeesküvés - elméletekben. Sztem sajnos akkora itt a zűrzavar, h azt el sem tudjuk képzelni! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.