Vagy 200-250 roma gyűlt össze Miskolcon, a Rasszizmus Elleni Világnapon,

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: lacimacikab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gyulabors
Igen Miskolcon a Miskolciak nem vettek részt. Azért a létszám lefelé torzít, mert a Roma Polgárjogi Mozgalom Megyei szervezetei (BAZ, Hajdú, Heves Szabolcs - Szatmár - Bereg Megye) buszokkal érkezett kb. 300 fő, és többen a távolabbi településekről személy gépkocsival. Becslésem szerint tokkal vonóval cirka 450 - 500 fő volt jelen.
Az tény, hogy 8 - 10 személy nem tudott viselkedni, melyet a szervezők - rendezők pillanatok alatt tudtak kezelni.
A megverést illetően infóim szerint verbális vita volt a fénykép készítés tiltása - engedélyezése ügyében...
reviden
Tisztelt Honfi társaim a 90-es évekbe volt egy cseh politikus akki azt javasolta,hogy kérjük vissza Kárpátalját az Ukránoktol és oda telpitsü a Kelt Europai Romákat és utána pedig vissza adjuk az ukránoknak ajándékba.Anak idején sokan fel voltak háborodval ezen a szövegen de ma már minden normális ember egyyet ért vele.Nem vagyok raszista de az ilyen kisebségekböl nem kérek addig amig nem tanulnak meg viselkedni,könyü azt mondani mindere,hogy raszisták az emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.