Kiépítik a megyei cigány referensi hálózatot, pontosan fogalmazva újjászervezik.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gyulabors
Persze, hogy aztán mint Tarnabodon legyen kit a település polgármesterével a helyi kommandónak a földre teperni, "lerugdosni".
Apropó:
Nagy a csend a fegyveres merényletek ügyében....
Figyelem elterelés
sara
Meg nagy a csönd az olaszliszkai , a Vas utcai, a kiskunlacházi és az összes többi brutális gyilkosság ügyében is, még akkor is amikor tudják hogy kik az elkövetők
antonka
pont ezek az esetek miatt nem aktuális a demokratikus carta megmozdulása. maradjanak a seggükön nyugodtan, mert olyan drámai a helyzet, hogy az emberek pattanásig feszültek, csak egy szikra kell, mert most mindenki olyan minden mindegy hangulatba vannak, tehát nem kéne az utcára hivni az embereket. kalandorság, könnyelmüség, BÜN!
reallatas
Hát kérem ékes példája, hogy a cigány vezetők egyike, másika igenis jól látja a konfliktusok kezelésének, lényeges elemeit. Pl.-ul a cikk utolsó előtti mondatában fényesen rávilágít Rostás úr az alapvető gondra. Vagyis végre meg kellene érteni a cigányságnak, hogy próbáljon meg alkalmazkodni, ha hatékony tolarenciát vár el. De egy dolog azért most sem került igazán ki hangsúlyozásra, miszerint a megértetés elsősorban az ő feladatukat kellene, hogy képezze.Tudniillik nem sokan látják át, hogy a cigányság álltalában csakis a saját népcsoportja vezető rétegére hajlandó igazán hallgatni. Nos pont ezért kellenének a jó képességű, illetve lojálisan mérlegelő vezetők.
eutanazia
" A főreferens azonban kiemelte azt is: meg kell értetni a cigányokkal, hogy a többségi értékrendet tartsák tiszteletben, amennyiben toleranciát várnak.

Azt fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy sem civilszervezetek, sem vajdák kijelentéséért nem vállalja a felelőséget. "

De az igazsághoz tartozik az is, hogy a vajdáknak nagyobb tekintélyük van mint a törvénynek, vagy a társadalomnak.
A civil szervezetek pedig egymásnak ellentmondva fújják a magukét. Ki-ki a saját érdeke szerint.
antonka
szépen hangzik, de a müvelt, okos gazdasg cigányok nem vállalnak közösséget velük, a kolompár, farkas stb csak a saját zsébit tömi a nekik szánt pénzből, minden megbecsülést, tiszteletet eljátszottak /gyerekcsiny a 12 éves lány megtámadása, birosági, ügyészségi vizsgálat több 100 milla eltünése miatt majsán,stb./ ugyanugy semmi hitelük, mint a parlamenti embereknek. találnak köztük büntetlen előéletü, okos, normális embereket, akik el is vállalják? nem tudom elhinni. aki teheti inkább elfordul, és nem komázik a szegény rokonokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.