Miután csütörtökön Surányi György egyértelművé tette, hogy nem kíván miniszterelnök lenni, a jelek szerint a szocialisták rögtön új jelölt-jelöltek keresésébe kezdtek. A péntek délelőtti MSZP-SZDSZ tárgyalást követően konszenzus látszik kirajzolódni, erre utal ugyanis Lendvai Ildikó frakcióvezető egyszavas üzenete Sólyom László köztársasági elnöknek, amiben azt írja, hogy "Bibibá! "

Forrás: hirmax.net
Feltöltő: kir
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gildia52
na ne már ez egyszer már lopott, most ujra fog? hol lesz aváléság megoldva uristen.
trojka3
Erre a kis időre legjobb lenne, ha senki sem lenne miniszterelnök. Megtakaríthatnánk egy magas fizetést. Szétosztanánk a szegényeknek. Például nekem. Sőt nem kellenének a miniszterek sem. Újabb megtakarítás. Ha kell a hitelezőknek a kamat, szedjék ba a néptől maguk.
senki
Csakis ..hmm egyre tiszteségesebb pofák kerülnek elő és majd ezek osztják az igét és megmondják a frankot azoknak akiket nyomorba döntenek!!
senki
Lendvai legfeljebb kofának lenne jó a vásárcsarnokba ott is a tej részlegen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.