Végtelenül vicces jelenet volt, amelynek során a szélsőjobbos nekiállt szapulni a szélsőjobbost. Személyes kedvencem a "Há be vannak szarva, há milyen magyarok ezek?" jajdulás, amelyet egy Budaházy-fan lökött a Gárdára.

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Békés demonstrációt nem kéne be feketíteni.
Békésen is célba fogunk érni.
forgacs
vAGY HA NEM AKKOR NEM NORMÁLISAK ÉS KÁRTÉKONYAK!!
nyirtass
@forgacs: Jól mondod, nekem is ez a véleményem.
nyirtass
De remélem most az emberek különbséget fognak tudni tenni, a valódi radikális "csürhe között" és a nép érdekeit törvényes eszközökkel, és szükség esetén vasódi harcokkal védő Gárdisták között. A Gárdát igyekszik a politikai hatalom lehordani mindenféle szélsőséges, cigányt zabáló, "szélsőséges csűrhének", de itt napvilágot látott, hogy az igazi csürhe a jelen politikusainak érdekeit védik, hogy a kockakő dobálós, molotovkoktélos attrocitásokat a Jobbikra és a Gárdára lehessen fogni.
Ennyit a politikusok Jobbik és Gárda ellenes szélsőségességgel vádolt "fegyveréről".
gondolkodo
@nyirtass: A "nép"-nek, mint tömegnek nincs esze! Pilátus előtt mindenki Jézusra gondolt, de Barabbást kiáltott! Gondolj Milthiádeszre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.