Zombi bácsi, a tök alsó szomszéd különleges mondatokkal, és egy üveg pálinkával a kezében fogadott a minap. Morvai felvette az idegbugyit! Oszt most olyan is! - közölte suttogva, majd eltüntette fele italát és maradék józanságát.

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sara
paparazzi

Köszönöm hogy helyettem is válaszoltál, bár azt hiszem nem

érdemes szót vesztegetni az ilyen (sioux ) irományokra.

ugyeugye
@bakokati: nem is hallottam róla. ő a csendesebb fajtából van?
bakokati


@ugyeugye: Anna Belousovova így hivják a lelkemet és nagyon mérgezö a nyelve a nyilai. Amikor még nem volt Belousová, akkor Malíková néven volt jelen a politikai életben és egyszer a kocsmában halgatva a magyar pasik viccelödését azt mondták, hogy szívesen megmutatnák neki, hogy mi a magyarok Istene. Ha még nem tudná. Hülyeségeket beszél, de az a baj, hogy halál komolyan veszi. Sajnos az a baj, hogy az a választó közönség, mondjuk aki az életben nem látott magyar embert, mert néha úgy vagyunk beállítva, mint emberevök megvállassza ezt a fajtát, jobblétet remélve.
ugyeugye
@bakokati: :(
az sose vezet jóra, ha általánosítanak...

egyébként meg sose értettem, hogy ha valaki politikai pályára lép, miért éri el szinte törvényszerűen az a fertőzés, h elkezd hülyeségeket beszélni?
nyirtass
@ugyeugye:
Ennek valószinüen az az oka, hogy két féle ember van.
Az egyik aki a romló életszinvonal miatt a perifériára került, naponkénti harcot vív a túlélésért. Jól látja, hogy a létnek mi szab határt az adott "mélységben."
A másik ember típus ül a saját kis húsos fazeka mellett, lehet, hogy vételezi a romló életszinvonalat, de addig az ő számára nincs baj, amíg van a fazékba vadászni, vagy menteni való hús. Ezek az emberek a saját húsos fazekaival vannak eltelve és minden változástól félnek, nehogy elveszejtsék azt amit idáig a sajátjuknak mondhatnak, és ezért nem hajlandók meglátni a tőlük lentebb lévők élet-halál harcát.
A baj ott van, hogy a húsos fazekaikat féltő emberek többségének nincs annyi rálátása, hogy ha kipusztult az "alattuk lévő réteg" akkor ők kerülnek legalúlra és rájuk vár az elődeikhez hasonló sors. Mire erre rádöbbennek addígra késő lesz a számukra is.
ugyeugye
@nyirtass: így igaz életmentő barátom! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.