Magyarország jövője a jobboldal sikerességén múlik, az ország ugyanis jelenleg súlyos gazdasági és morális válságban van - jelentette ki Kövér László szerdán Újfehértón egy lakossági fórumon.

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lévai Katalin
Túl sok a "ha" Kövér László eszmefuttatásában. A gazdasági és pénzügyi világválság kezelésére nincs csodarecept, nem hiszem, hogy bármelyik politikai erő ismeri a "tuti megoldást". Együtt kellene megpróbálni kezelni a válságot, kiszámítható és következetes lépésekkel, és nem egymás ellenében. De erre csak azok képesek, akik a pártpolitikai szempontokat hajlandók alárendelni az ország érdekének. Az elmúlt időszak szellemisége egyáltalán nem ösztönözte az ilyen típusú politizálást, nem jelentek meg államférfiúi kvalitású politikusok a politika színpadán.
gondolkodo
Engem, mint állampolgárt csupán az érdekel, hogy a törvényi keretek közt munkámból, családommal együtt, emberi szinvonalon tudjunk megélni. Biztonságosan, félelmek nélkül.
Az emberek nem véletlenül csömörlöttek meg a politikától és nem véletlen az sem, hogy megútálták a politikusokat! Egy jóléti társadalmat csak úgy lehet felépíteni, ha a vezető politikusok az ország javát akarják, azért dolgoznak pártállástól függetlenül! "Én tudom a megoldást, de nem árulom el, mert a másik van hatalmon!" Még a leghülyébb paraszt sem fogott a szekér elé három lovat, mögé kettőt, mert úgyis arra megy a kocsi, amerre a többség húzza. Politikusaink ezt meg tudják csinálni, sajnos ezt is teszik. Amíg ez így megy, mindegy ki csinálja, ha önös érdekből és nem a köz javára teszi.
Az elmúlt 20 év bebizonyította, egyik oldal sem alkalmas az ország javára ténykedéshez. Sajnos, más meg nincs.

Kölök koromban, amikor anyám rájött kis hazugságomra, attól félt, meteorológus leszek. Amikor nagy hazugsággal buktam le, rettegett, mert az hitte, hogy politikusnak készülök.
charlie
@LevaiKatalin: együtt? azokkal akik benne vannak nyakig? persze, más se kéne még. még nagyobb nyomorba dönteni az országot.
tsabeeka
@LevaiKatalin: vagy az államnői-i :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.