Minél magabiztosabbá válik a Fidesz, minél útszélibbé válik a hang, annál többen fognak undorral elfordulni tőle. Minél hangosabb a fenyegetőzés a jobboldalon, annál többen tartanak majd boszorkányüldözéstől, ez pedig óhatatlanul visszaüt (és persze vissza is ütnek vele.)

Forrás: izsak.nolblog.hu
Feltöltő: izsakp
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Állatira dühös vagyok a politikára. Nincs teljesen új politikus gárda, ez utópia. Majd mire mi kihalunk addigra lesz, de olyan korruptok lesznek mint elődeik, hiszen mi mást tanulhatnának.
Az MSZP az elmúlt 7 év öntelt és antiszociális polotikiájával elintézte magát 10 évre. Az Orbánnak a világon semmi mást nem kellett tennie, mint hagyni Gyurcsányt megsülni a saját levében. Két érdekközösség működik ma az országban, minden más csak gyenge kísérletecske.
orogordog
@kaszanovics: Első hallásra talán sokaknak szokatlannak tűnhet ennek a viszonylag új diszciplínának, a nemzetközi politikai gazdaságtannak (International Political Economics - IPE) az elnevezése. Amíg ez a tantárgy a volt szocialista országoktól eltérően napjainkban a nyugati egyetemeken a legmegbecsültebb alaptantárgyak közé tartozik, addig hazánkban a rendszerváltás után teljesen átértékelődött és háttérbe szorult.

Békés jó éjszakát mindenkinek.
reallatas
Olyan ez a helyzet mint mikor a feleség csalja a férjét, már mindenki tudja látja, csak éppen ő nem. T. Lévai Katalin nagyjából Ön mint oly sokszor, most is eltalállta szarva közt a tőgyit. Üdv Dr.-nő hátha igaz-at- mondó-k.
lopajda
"Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, akik juhoknak ruhájában jönnek hozzátok, de belől ragadozó farkasok."

Máté Evangéliuma!
tunde04
hát annak aki a népszavából szocializálódik és andrassewet kiválónak titulálja, attól csak is ilyen bértpollnoki blogírásra futja
szánalmas!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.