Több mint kétszázezer euró értékű magyar segélyszállítmányt indított útjára a közép-olaszországi földrengés sebesültjei és károsultjai javára a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége – közölte a rend szóvivője szombaton.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

banfa
Tényleg szörnyű lehet, és nem szeretném még csak beleképzelni sem magam az Ő helyzetükbe, de szerintem itthon is találtak volna elég rászorulót, akik örültek volna gyógyszereknek, ruhának, élelmiszernek.
Múltkor a gyógyszertárban előttem egy néni azt válogattatta a gyógyszertárossal, hogy melyik az a recept, amit nem feltétlenül kell kiváltania, mert az összesre nem volt pénze. De mi azért csak adjunk a külföldieknek, játszuk csak a jófejet, a magyar nép meg magasról le van sajnálva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.