Az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottsága támogatta Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterré való kinevezését. Bajnai jelöltje a hírközlés területén erősítené a fogyasztóvédelmet, a közösségi közlekedésben pedig csak azt tartaná fenn, amire van piaci igény, és a fejlesztéseket is a piac elvárásaihoz igazítaná. Az energetikában az importfüggőség csökkentése és az energiatakarékosság javítása a leendő miniszter célja.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
"Öt kulcsfogalmat emelt ki: őszinteségnek, stabilitásnak, átláthatóságnak, stabilitásnak és minőségnek kell jellemeznie majd a munkáját." - na ezt feljegyeztük.

"Hangsúlyozta, hogy nagy változtatásokra nincs szükség, mert nagy költséggel és fájdalommal járnak, és csak később fejtik ki hatásukat." - most akkor akar vmit csinálni vagy nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.