Újra visszatértek az utcákra a miskolci prostituáltak - írja az eszakhirnok.hu hírportál.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rodeotigris
Miért nem lehet a prostitucíót legalizálni,bevinni bordély házakba és akkor nem kéne az utcán állni (ezt be is kéne tiltani)Ellenőrizhetővé válna és adót lehetne szedni utánna.Ha valakinek ilyemire támad kedve megtalálja őket a bordélyban és nekem nem kéne látnom az utcán a ribiket.
Tcat
Erre mindig is volt kereslet, mindig is lesz, tök hülyeség betiltva tartani a bordélyházakat. Ahogy írtad is, sokkal-sokkal ellenőrizhetőbb lenne, mindenkinek jobb lenne. Ennyi.
adsl70
legalabb veszik a faradsagot a babakocsi tologatasra :) ha mar a valodi gyerek nem kap ilyet akkor a munkaban imitaljak...:) miert ennyire prudek illetve ketszinuek, mert divat nalunk a "mi soha nem voltunk curvanal .." gondolom hatalmas fekete penzek mozognak adozatlanul es amig a par nagy ember erdeke fuzodik addig nem is lesz feheritve. Ha annyira meg akarnak oldani akkor terfigyelo rendszert raknanak ki es bukna mindenki, ha! .. tenyleg akarnak ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.