A miniszterelnök gyerekei már most azt számolják, mikor ér véget ez a furcsa időszak. Itt egy miniszter tűnik fel, amott talán egy miniszterjelölt reménykedik, tárgyalódelegációk tagjai adják egymásnak a kilincset. Három nappal az új kormányfő beiktatása után a parányi titkárság felbolydult méhkashoz hasonlít. Bajnai Gordon szerint az idő szűkös, és ez ránk is vonatkozik: kilenc percet töltünk a miniszterelnöki irodában, utána irány a már említett, zsúfolt titkárság.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Félelmetes, ahogy dolgozik a propaganda. Ez az ember 2 napja miniszterelnök, de már a tv2 filmet készített egy napjáról, a propeller ugyancsak firtatja a nagy ember körülményeit, csodálja önfeláldozását, gondolom az összes balos médián végigfut a nagy semmi tupírozása. Olvastam valahol, hogy Orbán és Bajnai fej fej mellett! Hát így kell a bolhából elefántot kreálni. Ezt az embert ugyanúgy " megcsinálják" mint Gyurcsányt. Csak a tömjénezés, a megfuttatás,a virtuális való, amúgy pedig igazi cselekvő, konstruktív megoldás nem kerül elő a tarsolyukból.Ez az MSZP tényleg képtelen a kormányzásra, de mint szervezők, menedzserek, szószátyárok, propagandisták, ahogy manapság mondják " parasztvakítók"-nak kiválók! Csak ne minket szerencséltetnének ezzel a képességükkel!
paparazzi
1 ft-ért vállaja. Hát persze. Az áldozatvállalásról híresek ezek a magyar üzletemberek. Ez bezzeg nem demagógia, mint a számla nélküli pénzek. Egy miniszterelnököt igenis fizessenek meg, ha más nem teljesítménybérben. De hát a kapcsolati tőke stb amit szerez hosszútávon többet fog neki hozni, erre az 1 ft-ra meg lehet építeni a jó kis PR-t.
xu
Gondolom mint miniszter is rohangált! Vagy nem? A rohanás az nem ámokfutás?
Evikati
@furfang: igazad van! A pártiskolákon és a KISZ továbbképzéseken tanítottak propagandát. Talán ez az egy dolog amit maximálisan és jól elsajátítottak.
orogordog
@xu:
Ez ámokfutás.
Gyerekek meg azt számolják apa hány ember életét teszi még tönkre. Nem is értem minek vállalta ezt a több milliárddal járó 1-Ft-os Projektet. Csak sikerüljön kihúzni az 1-évet, azon idegeskedik semmi máson.

Minden embernek csak ennyi gondja lenne.
orogordog
Blikk szépen lefutotta a tisztelet köröket Bajnai úrnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.