A Cozma-gyilkosság fő gyanúsítottja állítja: ő nem szúrt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rodeotigris
Na ez jellemző!Kitalált ürügy és majd lassan a gyilkost kell sajnálni.Ha az én rendszeremet követnénk már meg lett volna a statárium és az itélet (nem börtön abban biztosak lehettek) már végre is hajtatott volna!Főtér-délben-nyilvánosan!
Elrettentő például minden életellenes bűnelkövetőnek!

De a jelen eset csak azt mutatja,hogy bárki szabadon gyilkolászhat és meg is ússza.....sőt még ő jelent fel másokat az eset kapcsán.Kérdem én ha olyan súlyosan fejbevágták hol a látlelet?Ja, hogy ezt csak most találták ki .......sorry mivel az első kihallgatáson ez a törénet még nem volt így a bíroság nem tudja figyelembe venni.
Két év múlva amikor még mindig nem születik ítélet már az lesz a vádiratban hogy, Cozma szúrt.

Külön köszönet a magyar igazságszolgáltatásnak, hogy nem kiemelt ügyként kezeli és hogy nem csinál precedenst belőle!Védjük a bodzaszedőt Ő a gazdaság alapja!
kaszanovics
Még kis időt a Baynainak , oszt méék én is bodzázni + vasazni
rodeotigris
@kaszanovics: A konkurencia (ha csak nem sötét a bőröd színe és nem hívnak kolompárnak) szó szerint tökön fog rúgni.
Nálunk most volt tavaszi lomtalanítás és szabályos háború folyt a megszerzendő cuccokért.Volt amelyik kupacra ráültettek egy dakotát hogy őrizze a zsákmányt míg jönnek az utánfutóval és elvonszolják a motyót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.