Az 53 éves férfi éppen munkába indult, amikor mellkason lőtték egy 9 mm-es maroklőfegyverrel

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rodeotigris
az elkövető egyik kezében bodza a másik kezében álouménium volt.
reallatas
Elítélendő brutális tett! De úgy várom már, hogy a hivatásuk magaslatán álló rendőri szervek, legalább egyszer végre megtalálnák a tényleges elkövetőket. Vagy ez bármely ok miatt is apolitikus lenne? Persze fennál a kanyarpuska effektus!
Bibircsoka
Hát ez xar ügy.Miért van az, hogy a NAGY, FEKETE " SZELLEM BATÁRT " miért mindig csak a cigányok látják? Soha, senki más!!!
iferenc
Hol van Nórika gyilkosa, gyilkosai? Hol a francia diáklány gyilkosa, hol az apát és fiát lemészároló gyilkos, hol a szerencsétlen Cosma gyilkosa, hol,hol..? 100 milliót is kitűzhettek volna, a felsőbb megrendelésekre elkövetett, hisztéria keltő mészárlások kegyetlen porhintések az emberek szemébe. Aljasság, mint a Teve utcai lövöldözés, amit maga a kormány egyéb szervei rendeltek meg, utána "keresték" az elkövetőket. Tényleg, jöjjön csak az FBI.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.