"Ez a program nagymértékben segít majd roma polgártársainknak is. Magyarországnak magába kell integrálnia a cigányságot, mert az ország fejlődése e nélkül nem fenntartható. Aki ezt nem látja be a szívével, lássa be a fejével. "

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@Hilts: Egy emlőn szíták magukba az észt.
masterboy
@ugyeugye: igazandibol erre a cikkre nem is lehet normalisat valaszolni.Ilyen rettenetes marhasagot irni,hogy a ciganyok nelkul nem tudunk fejlodni..........na pont nelkuluk tudnank rovid idon belul nagyot fejlodni.
A kerdesem csak annyi,hogy mit koszonhet,mi az a qurva vagy fejlodes,amit a magyar koztarsasag a ciganyoknak koszonhet.
(Ha nem tevedek a bortonokben piheno nepsegek 90%-a cigany.)
A magyar lakossag 70%-a ki nem allhatja a ciganyokat.Na jo,lehet hogy tobb.Szemely szerint nagyos keves pozitivumot tudnek felsorolni a koherokrol,de annal tobb rosszat,es kihangsulyozom,errol nem en tehetek!
eldorado
Rózsadombon nyissanak nekik integrációs tanfolyamot. Az ott lakok pénzén.
Diamont Frost
Ez csak egy "mézesmadzag" a szavazatokért!
Ugyanugy nem fog SEMMI sem változni.
Adhatunk minden roma családnak lakást, élithetünk uj házat, rövid időn belül azok is putrik lesznek, láthatunk erre példát. Felszedik a parkettát,szétbontják a fürdőszobát, lakhatatlanná "lakják" az ingyen kapott lakásokat.,----mindezeken túl----- elviselhetetlenné teszik szomszédaik mindennapjait!
---- Persze ez is csak egy sommás általánositás....
Ismerek olyan romákat, akik normálisan dolgoznak, rendesen nevelik a gyerekeiket,/tudtommal /nem lopnak, tehát beilleszkedtek a normál életbe.Őket már nem hivnám "cigányoknak",----- szerintem az a "cigány", aki ÚGY él, rajtuk nem segit semmilyen "romaprogram".Vagy eltartjuk őket /segélyekkel/, vagy megszerzik a napi betevőjüket és "jaj" lesz nekünk!---- ezekre kéne v.mi megoldás----KÖTELEZŐ munka, KÖTELEZŐ iskola,és a normák KÖTELEZŐ betarttatása!
gyulabors
Az oktatásra ( Tanoda, módszerek, stb) cirka 60 milliárd volt az EU-s forrás, most talán van 6. Hol a lé?
SZMM. Még a tavalyi előirányzat is bent van. Szintén EU-s. Idén ezért zárolták. dr. Ürmösék kotlanak a pénzen, hogy aztán máshol landoljon a csókosoknál. Borovszky - Zuschlag szisztéma.
Utána lehet hangoztatni a társadalom felé, hogy kérem több mint 100 milliárd van a romák számára elköltve. Ebből jelenleg még van kb. 6, elment ide-oda 94 milliárd. Hogy is van ez?
5hazi
@gyulabors: ÓZD. 18 milla tagóre romaiskola számitógépekkel nettel,meg ami kell 2 évvel ezelőtt.Jelen állás szerint tegnap adtak át a helyén egy parkolót!!! A kedves kisebbségi diákok szülői segédlettel másfélév alatt teljesen széthordák,csak a falak maradtak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.