El tudja képzelni valaki egy olyan magyargárdás pojácáról, hogy ilyeneket tud csinálni? Lehet, hogy álmodozik a nagy leszámolásról – ami persze önmagában is baj –, de hogy meg is teszi?

Feltöltő: plat84
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@tsabeeka: Mindig a betegek irányítják az érdekeket!
2. ameg a saját érdek.
Csak érdekből van miden.Sajátos vagy csoportos az mindegy.
annie
Szerintem egy normális országban elképzelhetetlen, hogy a rendőrség kezei közül állandóan kicsússzanak a legelvetemültebb bűnözők! Lehet, hogy titkosszolgálatok vannak az egész mögött, de már az is bőven elég, ha csak arról van szó, a rendőrség ennyire töketlen és amatőr.

@tsabeeka: Te tényleg elhiszed, hogy létezik egy olyan őrült, aki előre eltervelten cigányokat gyilkol szerte az országban ,és mindig meglép a rendőrség elől? Ráadásul hidegvérrel gyilkol és nem hagy nyomokat?
menasagh
Egy gazemberségről csak úgy lehet elterelni a figyelmet, ha csinálsz egy másik gazemberséget.....és ezt nagyon jól tudják csinálni !
eldorado
A jelenlegi pártok az elmúlt 20 év alatt felosztották a hatalmat egymás között, de az elmúlt 20 év legnagyobb győztese a pár százalékos SZDSZ, aki még az 52% kos Horn kormányból is hűjét csinált. Ezt a pár százalékos SZDSZ mára 0% kos lett, de az elkötelezettsége Simon Perez, iránt mindent felülmúl, ezért neki senki és semmi nem számit a kitűzött cél elérésére, ezért maga előtt tolva a cigányságot, azt feláldozva akarja elérni a célt.
A jelenlegi parlamenti pártokkal könnyen bír, hiszen a korrupciók miatt nagy ellenállásba nem ütközik náluk, de a JOBBIK az új erő az potenciális veszélyt jelent nekik és a megjelenésük óta mindent elkövetnek, hogy alul tartják, mert az erősödésük az ő bukásukat okozza.
Ha figyelmesen kövesük az elmúlt időszak eseményeit, amikkor a közvélemény kutatás a JOBBIK erősödését mutatta, másnap valahol a cigánysor szélső házába cigányokra támadtak, öltek. Ezt követően az SZDSZ rikácsolta egyből a szélségekkel általa összekötött JOBBI – Kot. Úgy hogy a cigányok ellen elkövetet eseményeket a Magyar és az Izraeli titkosszolgálatoknál kel keresni szerintem a meg oldást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.