El tudja képzelni valaki egy olyan magyargárdás pojácáról, hogy ilyeneket tud csinálni? Lehet, hogy álmodozik a nagy leszámolásról – ami persze önmagában is baj –, de hogy meg is teszi?

Feltöltő: plat84
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
furfang
A cikk nagyon elgondolkodtató! Bennem is sokszor felmerült, hogy ezt az egész problémát talán nem is itthonról gerjesztik. Valakiknek az áll érdekében, hogy a magyarokat lehúzzák a sárga földig, alap nélkül akár.Szó nem esik ugyanis a rossz hírünket keltő angol, amerikai, német, francia lapokban arról, hogy a kezdetekkor volt egy zámolyi cigányok által elkövetett gyilkosság, volt a Szögi Lajos ellen elkövetett lincselés, és sorolhatnánk a cigányok által magyarok ellen elkövetett kegyetlenül végrehajtott gyilkosságok tömkelegét. Tehát ezekről nem ír a sajtó, legalábbis abban az összefüggésben nem, ahogy a cigányok elleni gyilkosságokat közli. Tehát, mintha megint a magyarok lejáratása volna a cél. Nekem is beugrott, hogy Trianon előtt lehettek ennyire feltupírozva a nemzetiségi kérdések, amelyeket szándékosan duzzasztott a sajtó és a külpolitika nagyra a magyarok kárára, és az ellenük irányuló ellenszenv felkeltésére. Az eredmény, az ország feldarabolása nem is maradt el. Most is mintha ilyesmi lenne a háttérben. Szerintem nem ezek a szegény cigányok a dominánsak ebben az ügyben, ők csak az eszköz a magyarok ellen. Lehet, hogy az őket lövöldöző személyek nem is magyarok, nem is cigányok, hanem külföldi bérgyilkosok, vagy felbérelt gyilkosok. Minden esetre valami nagyon nem stimmel a kréta körül.
orogordog
De mit tudunk tenni, hogy ne így legyen?

Talán eladták az országot?
eutanazia
Tényleg nagyon érdekes amit a cikk írója kifejt. Azt hiszem már sokan gondoltunk arra, hogy mesterségesen gerjesztik a magyarok és romák közötti viszályt. Nem igazán hihető, hogy soha semmilyen nyomot nem találnak ami utalna az elkövetőkre. Viszont ha valóban nincs nyom, egyet kell értenem a cikk írójával, hogy ezek profik akik megrendelésre dolgoznak. Ki tudja mi célból, és milyen következményei lesznek hazánkra nézve?
plat84
Nekem is nagyon úgy tűnik, hogy valamilyen titkosszolgálati szál van a dologban; reménykedjünk benne, hogy nem az oroszoké :(
Jenni
végre egy olyan cikk ami az igazságot közli,én azt mondom hogy valakinek érdeke ez hogy a romák és a nemromák között ilyen nagy szakadék,konfliktus,gyűlölet legyen.De nem hinném hogy Magyarország rasszista lenne,ettől függetlenül.
eutanazia
@Jenni: Biztos lehetsz benne, hogy Mország nem rasszista! Az a néhány ezrelék elenyésző szám, csak mindent elferdítenek, felfújnak.
plat84
@eutanazia

Igen, csak az nem mindegy, kik és milyen érdekből teszik meg ezt!
tsabeeka
szerintem elég káros, ha csak érdekekben tudunk gondolkozni. nagyon sok ember cselekszik érdek nélkül, pusztán a saját érzelmei által generálódva/irányítva. hitlert sem a zsidók bérelték fel, hanem egyszerűen beteg volt.
orogordog
@tsabeeka: Mindig a betegek irányítják az érdekeket!
2. ameg a saját érdek.
Csak érdekből van miden.Sajátos vagy csoportos az mindegy.
annie
Szerintem egy normális országban elképzelhetetlen, hogy a rendőrség kezei közül állandóan kicsússzanak a legelvetemültebb bűnözők! Lehet, hogy titkosszolgálatok vannak az egész mögött, de már az is bőven elég, ha csak arról van szó, a rendőrség ennyire töketlen és amatőr.

@tsabeeka: Te tényleg elhiszed, hogy létezik egy olyan őrült, aki előre eltervelten cigányokat gyilkol szerte az országban ,és mindig meglép a rendőrség elől? Ráadásul hidegvérrel gyilkol és nem hagy nyomokat?
menasagh
Egy gazemberségről csak úgy lehet elterelni a figyelmet, ha csinálsz egy másik gazemberséget.....és ezt nagyon jól tudják csinálni !
eldorado
A jelenlegi pártok az elmúlt 20 év alatt felosztották a hatalmat egymás között, de az elmúlt 20 év legnagyobb győztese a pár százalékos SZDSZ, aki még az 52% kos Horn kormányból is hűjét csinált. Ezt a pár százalékos SZDSZ mára 0% kos lett, de az elkötelezettsége Simon Perez, iránt mindent felülmúl, ezért neki senki és semmi nem számit a kitűzött cél elérésére, ezért maga előtt tolva a cigányságot, azt feláldozva akarja elérni a célt.
A jelenlegi parlamenti pártokkal könnyen bír, hiszen a korrupciók miatt nagy ellenállásba nem ütközik náluk, de a JOBBIK az új erő az potenciális veszélyt jelent nekik és a megjelenésük óta mindent elkövetnek, hogy alul tartják, mert az erősödésük az ő bukásukat okozza.
Ha figyelmesen kövesük az elmúlt időszak eseményeit, amikkor a közvélemény kutatás a JOBBIK erősödését mutatta, másnap valahol a cigánysor szélső házába cigányokra támadtak, öltek. Ezt követően az SZDSZ rikácsolta egyből a szélségekkel általa összekötött JOBBI – Kot. Úgy hogy a cigányok ellen elkövetet eseményeket a Magyar és az Izraeli titkosszolgálatoknál kel keresni szerintem a meg oldást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.