Gurmai Zita szerint Orbán Viktor a Fidesz budapesti EP-kampánynyitóján elmondott beszédéből - amely avítt volt és megosztó - az derült ki, hogy a legnagyobb ellenzéki párt a konfliktusexport programjával indul az európai parlamenti választásokon. Az MSZP európai parlamenti képviselőjelöltje erről szombaton nyilatkozott.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hulla-hop
A fidesznek az EP választások kapcsán csak egy féle programja van: minél több embert kiküldeni a saját soraikból. Hogy, mi lesz a stratégia mi lesz a követendő direktiva, arról egy szó nem hangzott el sehol. Viszont vastagon dőlt a fröcsögés a megszokott stílusban, a 7 éve ismert konfliktusról. Valamint újra a magyar népként aposztrofálták magukat, a nép jelentős többségék megkérdezése nélkül. Nem szimpizem egyik párttal sem, de azt azért kikérem magamnak, hogy ez az ember képviseljen engem. Foglalkozom XX.sz-i történelmi kutatásokkal, de ilyen demagógiát talán az olaszoknál lehetett először felfedezni. (Duce)
ophisz
MSZP is szétnézhet a maga háza táján Lendvai Ildikó csúnyán elszólta magát amikor le ellenségezte az ellenzéket,M1Napkelte c műsorába videói itt látható www.youtube.com/watch?v=_BQqfyF3Cc8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.