Egyre többet hibáznak és egyre több nyomot hagynak maguk után azok az ismeretlenek, akik a közelmúltban több roma származású embert is megöltek.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
@Zolipapa: Nagy az Isten állatkertje, de lehet hogy csak a kerítés alacsony?
Ilyenkor sajnálom, hogy Lipót foglyait szabadon engedték!!!
Egyébként had kérdezzem meg, Bencze honnét tudja, hogy "Újra ölni akar a cigányokra vadászó halálbrigád?"
Megálmodta? - vagy megrendelte?
Elméletileg mindent tudnak róluk, rengeteg nyom áll a rendőrség rendelkezésére, 50 milliót tűztek ki a nyomravezetőnek, /úgylátszik senkinek nem kell ennyi pénz, / ráadásul idehívták -/ják/ "erősítésnek" FBI-t.
Had kérdezzem meg, akkor most ki is a hülye?
xu
@zsi: Nem fog! Mert eltartjuk Őket!
Zolipapa
@nyirtass: Ezt írtad: "Elméletileg mindent tudnak róluk..." Ha mindent tudnak róluk, akár elméletileg is, akkor minek az ötven millás vérdíj? Meg akkor minek hívnák ide az amerikai FBI-t? Pont azért, mert nemhogy mindent, de jóformán SEMMIT nem tudnak róluk, legfeljebb csak halvány sejtéseik lehetnek. "Bencze honnét tudja, hogy újra ölni akarnak...?" Nos, a válaszom pofonegyszerű. Létezik ugyanis egy zöldszám, az a bizonyos Telefontanú, ahol névtelen bejelentéseket lehet tenni. Egy ilyen súlyos bűncselekmény-sorozat esetében a rendőrségnél még az olyan bejelentéseket is kész tényként kell kezelni, aminek egyébként semmiféle valós alapja nincs. És ezzel Bencze főkapitány is tisztában van, azaz nem tudja, legfeljebb sejti. Abban viszont maximálisan egyetértek a rendőrséggel, hogy külföldi segítséget akarnak igénybe venni. De nem csak az USA-ból az FBI-t, hanem emellett még az izraeli MOSSZAD-ot is segítségül kéne hívni. Nem mintha az USA hírszerzői, nyomozói nem volnának elsőosztályúak (mert tényleg azok), de a MOSSZAD az egész VILÁG legjobb titkosszolgálata, messze magasan felülmúlja még az FBI-t vagy a CIA-t is. Ha valakik, akkor a MOSSZAD hírszerzői, nyomozói szinte 100% biztos, hogy horogra kerítik a halálbrigádot. Még akkor is, ha azok igen komoly logisztikai háttérrel rendelkeznek, és hatalmas tudású művelt emberek irányítják őket. Eddigi ismereteim szerint ugyanis a MOSSZAD-nak eddig sikertelen ügye még nem volt. Persze azért ők sem atyaúristenek...
Ami pedig a hülyeséget illeti: rám értetted, vagy Hawar-ra? Ha rám értetted, akkor ezt is bevállalom, nem vagyok sértődős. De amit Hawar leírt, abban tökéletesen igazat adok neki, még akkor is, ha én vagyok a hülye, nem ő (vagy mind a ketten azok vagyunk, pusztán azért, mert baloldali gondolkodásúak vagyunk?) Ne érts félre, nem megsérteni akarlak, de számomra elég egyértelmű, hogy jobboldali beállítottságú vagy.
Zolipapa
@antonka: De van. Csak éppen nem olyan, mint amilyennek kellene lennie. Vagyis, ahelyett, hogy tényleg független maradna, valójában erőteljes jobboldali (Fidesz, Jobbik) befolyás alatt áll, és eszerint is ítélkezik. Különben mi másnak lenne betudható, hogy ezt a Tomcat-ot felmentették?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.